Ζήσε σαν την Emily in Paris μ’ αυτά τα 7 ροζ παλτό

15:58 19/10/2020 - Πηγή: iPop

H σειρά Emily in Paris δεν θα ήταν η ίδια εάν δεν είχε την γνωστή απ’ το Sex and the City ενδυματολόγο, Patricia Field, να επιμελείται τα looks της Lily Collins. Η ατμόσφαιρα της σειράς σε συνδυασμό με τα υπέροχα oufitts που βλέπουμε μας δίνουν έμπνευση και μας ταξιδεύουν, ειδικά σε μια περίοδο που τα ταξίδια είναι σχεδόν απαγορευτικά. Πώς μπορείς, όμως, να ζήσεις σαν την Emily in Paris παίρνοντας ιδέες απ’ τα looks της; Παρακάτω 7 ροζ παλτό που ξεχωρίσαμε και θα σε κάνουν να νιώσεις σαν την πρωταγωνίστρια της σειράς!

Διάφορα prints, florals πάνω σε floral, μίνι φούστες και πολλα παλτό, είναι μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά των looks της Emily μπροστά απ’ τον Πύργο του Άιφελ.

Ένα κομμάτι απ’ την ντουλάπα της Emily που έγινε αμέσως viral ήταν το συγκλονιστικό παλτό Kenzo σε χρώμα ροζ. Και μπορεί να μην μπορείς να πάρεις το ίδιο παλτό, αλλά σίγουρα μπορείς να αγοράσεις κάποιο απ’ τα παρακάτω πανωφόρια που θα σε κάνουν εξίσου εντυπωσιακή!

View this post on Instagram

Collins cree que Emily probablemente creció viendo Sex and the City y admira a Carrie Bradshaw por lo que se inspiró en su guardarropa a la hora de elegir todos sus outfits. Todas amamos ese look #emilyinparis #emilyinparis #emilyinparisoutfits #emilyinparisoutfits #netflix #lilycollins

A post shared by Emily in Paris Argentina (@emilyinparisoutfits) on Oct 3, 2020 at 10:21pm PDT

Ζήσε σαν την Emily in Paris μ’ αυτά τα 7 ροζ παλτό

Ροζ υφασμάτινο παλτό (51 ευρώ)

Παλτό (87 ευρώ)

Παλτό με ψηλό λαιμό ροζ (65 ευρώ)

Παλτό μακρύ με ζώνη και τσέπες ροζ (39,99 ευρώ)

Ροζ Πανωφόρι με γιακά και ζώνη (32,90 ευρώ)

Γυναικείο μακρύ παλτό με ζώνη (23 ευρώ)

Παλτό με κοψίματα στο πλάι και ζώνη φούξια (39,90 ευρώ)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ζήσε σαν την Emily in Paris μ’ αυτά τα 7 ροζ παλτό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα