Υποψηφιότητα για γέλια… ή για κλάματα- Νόμπελ Ειρήνης ο Trump

21:44 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί να μην έχει κλείσει δύο μήνες στην εξουσία, όμως, ο Donald Trump έχει δείξει ήδη τις διαθέσεις του για την πολιτική την οποία θα ακολουθήσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τόσο όσον αφορά το εσωτερικό των ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως. Αυτό, όμως, δεν τον εμπόδισε να είναι υποψήφιος για… Νόμπελ Ειρήνης!

Ναι, όπως ακριβώς το διαβάσατε! Δεν σας κάνουμε πλάκα. Ένας συμπατριώτης του Trump, του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη, πρότεινε

τον Αμερικανό Πρόεδρο για το εν λόγω βραβείο, λέγοντας πως επιθυμεί «να αναγνωριστεί ως θετική η ιδεολογία της ειρήνης δια της ισχύος».

Απ’ την άλλη πλευρά, υποψήφια για Νόμπελ Ειρήνης είναι και η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU), η οποία κατά καιρούς έχει στραφεί εναντίον των πολιτικών του D. Trump.

Ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι;

Ανάμεσα στους άλλους υποψήφιους, ξεχωρίζουν τα ονόματα των Vladimir Putin και Edward Snowden, όπως επίσης κι εκείνο του φυλακισμένου Σαουδάραβα blogger, Raif Badawi.

Και ο Πάπας Φραγκίσκος είναι υποψήφιος έπειτα από πρόταση Νορβηγού βουλευτή, ο οποίος είπε πως «είναι ένας από τους ελάχιστους που αψήφησαν τον Donald Trump».

Φέτος οι υποψηφιότητες έχουν φθάσει αριθμό- ρεκόρ. Είναι συνολικά 318 και ειδικότερα 215 άτομα και 103 οργανισμοί.

Photo: MarketWatch photo illustration/Getty Images

The post Υποψηφιότητα για γέλια… ή για κλάματα- Νόμπελ Ειρήνης ο Trump appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα