Στιγματισμένη από επεισόδια η εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισιαριανής

19:49 2/10/2016 - Πηγή: iPop

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στο πλαίσιο της απόδοσης του χώρου στον Δήμο. Στην εκδήλωση πραγματοποίησε χαιρετισμό ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο Δήμαρχος της περιοχής θα είναι απών.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης να σημειωθεί, πως πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην Κυβέρνηση από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Τα ΜΑΤ απαγόρευσαν στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν τον χώρο του Σκοπευτηρίου κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Θυμίζουμε, πως ο δήμαρχος της περιοχής, Ηλίας Σταμέλος είχε δηλώσει από το Σάββατο πως δεν θα παραστεί στη εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον δήμο και τους πολίτες για τα επόμενα 40 χρόνια.

Ο Δήμαρχος έδειξε την αντίθεση του στην παρουσία του Πρωθυπουργού και με επιστολή του στον υπουργό Επικρατείας επισήμανε, πως η παραχώρηση του Σκοπευτηρίου είναι αποτέλεσμα των αγώνων του λαού και δεν του χαρίστηκε από κανέναν.

Το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απάντησε στον Δήμαρχο αναφέροντας:

«Ο δήμαρχος Καισαριανής και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία παραχώρησης του σκοπευτηρίου, το ΚΚΕ άλλωστε υπερψήφισε τη ρύθμιση. Ο δήμαρχος απλώς εξυπηρετεί την επιλογή του ΚΚΕ να δημιουργήσει εντυπώσεις τις οποίες ο ιστορικός του μέλλοντος δε θα θυμάται. Προστίθεται ακόμη, ότι η απόδοση του σκοπευτηρίου στο δήμο είναι μία ιστορική δικαίωση που ανήκει σε όλο τον δημοκρατικό κόσμο, και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραχώρησης συνεργάστηκαν στενά με την κυβέρνηση τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι άλλες δημοτικές παρατάξεις».

The post Στιγματισμένη από επεισόδια η εκδήλωση στο Σκοπευτήριο της Καισιαριανής appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα