Υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν όταν σε μεγαλώνει μια δυναμική μητέρα

19:02 9/3/2017 - Πηγή: iPop

Κάθε μητέρα είναι μοναδική και κάθε μητέρα έχει τον δικό της τρόπο να μεγαλώσει το παιδί ή τα παιδιά της. Υπάρχουν μητέρες οι οποίες είναι πιο δυναμικές και μητέρες οι οποίες διατηρούν χαμηλότερα τους τόνους, αλλά φυσικά παρεμβαίνουν όποτε χρειάζεται.

Σήμερα, όμως, θα ασχοληθούμε με τα υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν όταν σε μεγαλώνει μια δυναμική μητέρα!

Θα ακούσεις αυτά που δεν θα σου πει κανένας άλλος

Ναι μια ισχυρή και δυναμική μητέρα θα σου πει πάντα την αλήθεια και δεν θα σου «χαϊδέψει» τ’ αυτιά. Θα σου πει αυτό το οποίο δεν θα σου πει κανένας άλλος, όχι για

να σε πληγώσει, αλλά γιατί ο ρόλος της είναι να σου λέει την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι. Αν κάτι το οποίο έκανες είναι ηλίθιο, απλά θα σου πει ότι είναι ηλίθιο!

Ανησυχείς για το πώς θα γνωρίσεις το αγόρι σου στη μαμά σου κι όχι στον μπαμπά σου

Μια δυναμική μητέρα θα είναι πιο αυστηρή κριτής όταν θα της γνωρίσεις το αγόρι σου. Ο μπαμπάς σου σίγουρα θα είναι πιο ήπιος σ’ αυτή τη φάση απ’ την μητέρα σου. Η μητέρα σου θα σου πει ακριβώς αυτό το οποίο σκέφτεται όταν της γνωρίσεις το αγόρι σου και μην εκπλαγείς εάν την δεις να τον περνάει από ανάκριση όταν τον δει πρώτη φορά!

Θα σου μάθει πως η συγγνώμη δεν είναι πάντα αρκετή

Μπορεί η συγγνώμη να είναι δείγμα μετάνοιας, όμως, πολλές φορές δεν είναι αρκετή για να αποκαταστήσει μια άσχημη κατάσταση. Η μητέρα σου το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και θα στο δείχνει σε κάθε περίσταση. Για να μπορέσεις να εμπιστευτείς ξανά ένα άτομο το οποίο σε πλήγωσε, χρειάζεται πολλή προσπάθεια κι αυτό θα στο διδάξει η μητέρα σου.

Θα έρχονται άτομα σε σένα για συμβουλές

Όπως η μητέρα σου καθόταν στο πάγκο της κουζίνας απ’ όταν ήσουν μικρή και σε άκουγε, δίνοντάς σου συμβουλές σε κάθε σου πρόβλημα, σαν να είχε το μαγικό ραβδάκι για να δίνει λύσεις, έτσι κι εσύ μεγαλώνοντας θα γίνεις αυτό το άτομο για τους φίλους σου.

Θα μπορέσεις να κάνεις τα άτομα να σου μιλούν

Ακόμα και άτομα τα οποία είναι «στρείδια» θα μπορέσουν να σου μιλήσουν γιατί η μητέρα σου σου έχει δείξει τον τρόπο. Όταν στην εφηβεία σου δεν ήθελες να μιλάς σε άνθρωπο, εκείνη ήταν πάντα εκεί και σ’ έκανε να της ανοιχτείς, δίνοντάς σου ένα σημαντικό μάθημα.

Θα μπορείς να χειριστείς σχεδόν τα πάντα

Μια δυναμική μητέρα, μεγαλώνει και δυναμικά παιδιά! Έτσι, μεγαλώνοντας θα δεις πως σου είναι πολύ πιο εύκολα από άλλα άτομα του περίγυρού σου ν’ αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου και μην πελαγώνεις στις δύσκολες στιγμές.

Μπορείς να βρεις τον σκοπό της ζωής σου και τους στόχους σου

Η μητέρα σου σ’ ενθαρρύνει να βρεις αυτό το οποίο θέλεις να κάνεις στη ζωή σου, χωρίς να σε κρίνει για τις επιλογές σου. Χάρη σ΄εκείνη, θα μπορέσεις να βρεις τον σκοπό της ζωής σου και ν’ ακολουθήσεις τα όνειρά σου, δίνοντας καθημερινές μάχες.

The post Υπέροχα πράγματα που συμβαίνουν όταν σε μεγαλώνει μια δυναμική μητέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπέροχα,yperocha