Υπέρ της συνέχισης της «Black Friday» η ΕΣΕΕ

11:36 28/11/2016 - Πηγή: iPop

Τη συνέχιση της «Black Friday» φέρεται να ζητά ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), Βασίλης Κορκίδης, μέσω σχετικής ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Ο Βασίλης Κορκίδης χαρακτηρίζει στην ανακοίνωση «επιτυχές το αποτέλεσμα της Black Friday» και προσθέτει ότι μπορεί να συνεχιστεί και του χρόνου στο πλαίσιο «από όλους για όλους, είτε για να δουν, είτε για να αγοράσουν είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα»

«Η Black Friday

στην Ελλάδα ίσως να μην είναι τόσο αποδοτική σε μία εποχή βαθιάς καταναλωτικής ύφεσης αλλά για κάποιους κλάδους, όπως τα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και τα είδη τεχνολογίας, από όπου άλλωστε ξεκίνησε η ιδέα, ίσως βοηθήσει να αναπληρώσουν κάτι από το κακό δεκαήμερο των ενδιάμεσων εκπτώσεων. Άλλωστε, σε πολλά είδη δεν υπάρχει φθινοπωρινή ή χειμερινή σεζόν, όπως συμβαίνει με την μόδα και την εποχικότητα στην ένδυση και υπόδηση» εξηγεί η ανακοίνωση και προσθέτει «εφόσον δεν τίθεται κανένα θέμα διεύρυνσης του ωραρίου λειτουργίας και δεν προσθέτει Κυριακές, οφείλουμε να περιμένουμε να δούμε το αποτέλεσμα συνολικά. Εάν, πράγματι, βγουν έστω και κάποιοι ωφελημένοι από την Black Friday θα το εξετάσουμε στη βάση, από όλους, για όλους».

The post Υπέρ της συνέχισης της «Black Friday» η ΕΣΕΕ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα