Υπάρχει ένα σχήμα φούστας για κάθε σωματότυπο- Και έχουμε αποδείξεις!

20:37 14/7/2017 - Πηγή: iPop

Οι φούστες ίσως είναι ένα από τα πιο δύσκολα ρούχα για να φορέσεις γιατί πολλές φορές διχάζεσαι και δεν ξέρεις με τι να τις συνδυάσεις. Ποια μπλούζα ταιριάζει καλύτερα και τι παπούτσια να βάλεις;

Από την άλλη υπάρχει και το πρόβλημα πως δεν ταιριάζουν όλες οι φούστες σε όλους τους τύπους σώματος. Υπάρχει όμως μια τέλεια φούστα για σένα εκεί έξω.

Ακόμα και αν είσαι μικροκαμωμένη, ψηλή, με καμπύλες, έχεις αθλητικό κορμί, σχήμα αχλαδιού, μήλου και ό,τι άλλο θέλεις. Απλώς κάνε τη σωστή επιλογή!

Για τις μικροκαμωμένες…

Getty / Christian Vierig

Αν

είσαι μικροκαμωμένη καλύτερα να αποφύγεις τις μακριές φούστες. Αναζήτησε μικρότερες φούστες για να αναδείξεις τα πόδια σου. Οι μίνι φούστες είναι ιδανικές για σένα.

Για τις ψηλές…


Είσαι τυχερή γιατί αν ανήκεις σ’ αυτήν την κατηγορία μπορείς να φορέσεις οποιοδήποτε στιλ φούστας. Ωστόσο, οι maxi φούστες είναι περισσότερο εντυπωσιακές για σένα.

Γι’ αυτές με καμπύλες…

GettyGeorgie Hunter

Για σένα που έχεις καμπύλες μπορείς να τις αναδείξεις φορώντας φούστες που υπογραμμίζουν τον σχήμα σου. Αυτές θα κάνουν τη μέση σου να φαίνεται πιο λεπτή και θα αγκαλιάσουν τους γοφούς σου με τον καλύτερο τρόπο.

Γι’ αυτές με το σχήμα αχλαδιού

Caroline McCredie

Για σένα το κάτω μισό της φούστας πρέπει να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το άνω μισό.

Για τις λεπτές…

Timur Emek

Αν δεν έχει καμπύλες και είσαι γενικά αδύνατη προτίμησε φούστες με ασυμμετρικές λεπτομέρειες ώστε να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση καμπυλών.

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, φρόντισε να νιώθεις άνετα!

The post Υπάρχει ένα σχήμα φούστας για κάθε σωματότυπο- Και έχουμε αποδείξεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα