Ξαναζήσε το Revival μέσα από ένα υπέροχο video από τους Up Drones

11:31 14/6/2019 - Πηγή: iPop
Το Revival είναι μια χαρούμενη γιορτή για να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να πιστέψεις σε αυτόν.

Στις 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Revival στον υπέροχο χώρο του Life Gallery Hotel Athens στην Εκάλη. Η Πόπη Τσαπανίδου με το iPop.gr, η Αμαλία Κυπαρίσση, η Βιβή Μπασινά

και η Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη με το 4moms.gr είχαν ετοιμάσει το κατάλληλο σκηνικό για να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας και το video από το Revival μπορεί να σου το επιβεβαιώσει.

Στην υπέροχη αυτή εκδήλωση το μόνο που είχες να κάνεις ήταν να σκεφτείς τον εαυτό σου και να τον αγαπήσεις. Χάρη στους καλύτερους Yoga instructors, τους ταλαντούχους ψυχολόγους, τους Life coachers και Health coachers, τους καταξιωμένους chefs, τους παιδαγωγούς που απασχολούσαν τα παιδιά και τους Έλληνες δημιουργούς σε ένα μοναδικό Eco market meeting η διάθεση όλων ανέβηκε στα ύψη.

«Believe in your self» είναι το σύνθημα του Revival, το οποίο απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και ειδικότερα σε σένα που νιώθεις άγχος και κούραση και νιώθεις ότι δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους και τα όνειρά σου. Αν νομίζεις ότι οι υπόλοιποι είναι πιο ικανοί από εσένα, τότε το Revival σίγουρα θα σε βοηθήσει και σε βοήθησε ίσως να πιστέψεις το αντίθετο, αφού είσαι πιο δυνατός από όσο νομίζεις.

Αν πάλι δεν μπόρεσες να έρθεις στο Revival την Κυριακή 9 Ιουνίου, έχε το νου σου γιατί θα ακολουθήσουν κι άλλα πολλά, που θα σε κάνεις να αγαπήσεις το εαυτό σου περισσότερο από ποτέ!

Στο video από το Revival, που δημιούργησαν οι Up Drones, θα θυμηθείς όλα όσα έζησες, αν ήρθες, ενώ αν από την άλλη δεν συμμετείχες θα σε κάνει να θελήσεις σίγουρα να έρθεις στο επόμενο.

Μάθε λεπτομέρειες για το Revival:

Το Revival είναι η γιορτή για να γνωρίσεις τον εαυτό σου και αυτό έγινε! | Photos

Το άρθρο Ξαναζήσε το Revival μέσα από ένα υπέροχο video από τους Up Drones εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα