Βροχή αρνητικών σχολίων κατά του Τραμπ- Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις (video)

10:14 4/3/2016 - Πηγή: iPop

Νέες επιθέσεις κατά του Τραμπ έχουν σημειωθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Την ώρα που τον αποκαλούν «επικίνδυνο», «απατεώνα» και «τσαρλατάνο», αυτός συνεχίζει να προκαλεί με τα σχόλια του τα οποία αυτή τη φορά αφορούν τα χέρια του, αλλά και τον ανδρισμό του.

Δύο από τα κορυφαία στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υποψήφιοι για την προεδρία των ΗΠΑ στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, χρησιμοποίησαν επικριτικά σχόλια κατά του Ντόναλντ Τραμπ, θέλοντας να επισημάνουν στους ψηφοφόρους πως πρέπει να κάνουν «σωστή επιλογή».

Συγκεκριμένα, ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος ήταν υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2012, χαρακτήρισε τον Τραμπ «απατεώνα» και είπε πως οι «απερίσκεπτες επιλογές» των πολιτών θα βλάψουν τη χώρα, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Εάν κάνουμε τις σωστές επιλογές, το μέλλον της Αμερικής θα είναι ακόμη καλύτερο από το παρελθόν και καλύτερο από το παρόν

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα, στο Σολτ Λέικ Σίτι, τόνισε: «Από την άλλη πλευρά, εάν κάνουμε απερίσκεπτες επιλογές, ο λαμπερός ορίζοντας που περιέγραψα δεν θα υλοποιηθεί» και πρόσθεσε:

Για να το θέσω πολύ απλά, εάν εμείς οι Ρεπουμπλικανοί επιλέξουμε για υποψήφιό μας τον Ντόναλντ Τραμπ, οι πιθανότητες για ένα ασφαλές και ευοίωνο μέλλον περιορίζονται

Επίσης, ο Ρόμνεϊ είπε τον Τραμπ άτιμο και «μισογύνη».

Από την πλευρά του ο γερουσιαστής Τζον Μακέιν, ο οποίος ήταν υποψήφιος για την προεδρία το 2008 αλλά ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα τόνισε αναφερόμενος στον Τραμπ τόνισε σε σχετική του ανακοίνωση:

Συμμερίζομαι τις ανησυχίες για τον Τραμπ που ο φίλος μου και πρώην υποψήφιος Μιτ Ρόμνεϊ περιέγραψε στην ομιλία του σήμερα

Και πρόσθεσε: «Θα επαναλάβω επίσης τις πολλές ανησυχίες σχετικά με τις αδαείς και πραγματικά επικίνδυνες δηλώσεις του κ. Τραμπ για θέματα εθνικής ασφάλειας τις οποίες έχουν διατυπώσει 65 ηγετικά στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος».

Ο Μακέιν, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας, δήλωσε: «Σε μια περίοδο παγκόσμιας αναταραχής θέλω από τους Ρεπουμπλικανούς ψηφοφόρους να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε όσα λένε για τον κ. Τραμπ τα πιο αξιοσέβαστα και ενημερωμένα ηγετικά στελέχη του κόμματος και οι ειδικοί σε θέματα εθνικής ασφάλειας».

Λίγο πριν την ομιλία του ο Ρόμνεϊ αξίζει να τονιστεί πως ο Ντ. Τραμπ απάντησε περιφρονητικά στις επιθέσεις του και τον χαρακτήρισε «loser» λόγω της ήττας του στις προεδρικές εκλογές του 2012 από τον Ομπάμα. και έγραψε στο twitter: «Γιατί ο Μιτ Ρόμνεϊ με εκλιπαρούσε να τον στηρίξω πριν από τέσσερα χρόνια;»

Why did Mitt Romney BEG me for my endorsement four years ago?

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 3, 2016

Συνεχίζει να προκαλεί ο Τραμπ

Αυτή τη φορά ο Ντ. Τραμπ δεν προκάλεσε με τις θέσεις του για τους μετανάστες, τους μουσουλμάνους ή τις γυναίκες, αλλά για τα σχόλια τα οποία έκανε για τα χέρια του και τα συνέδεσε με τον ανδρισμό του, απαντώντας στα όσα είπε ο Τεντ Κρουζ για τα χέρια του σημειώνοντας:
«Είπε ότι έχω μικρά χέρια. Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράγμα ποτέ. Πάντα οι άνθρωποι μου λένε «Ντόναλντ έχεις τα πιο όμορφα χέρια»».

Και επίσης πρόσθεσε:

Αν τα χέρια μου είναι μικρά, αυτό σημαίνει πως και κάτι άλλο θα πρέπει να είναι μικρό στην ανατομία μου και σας εγγυώμαι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σας το εγγυώμαι

The post Βροχή αρνητικών σχολίων κατά του Τραμπ- Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα