Βγήκαν όλοι κι έμεινες σπίτι; Αποδεδειγμένοι τρόποι για να μην βυθιστείς σε κατάθλιψη

21:36 1/9/2017 - Πηγή: iPop
Τα βράδια του ΠΣΚ είναι ίσως τα πιο δύσκολα! Οι περισσότεροι κανονίζουν εκείνες τις μέρες να βγουν με γνωστούς, φίλους, συντρόφους, συνεπώς το αίσθημα για όποιον μένει σπίτι είναι πιο ανυπόφορο σε σχέση με τις άλλες μέρες.

Είτε είσαι single και δεν βρήκες παρέα να βγεις, είτε απλά δεν είχες διάθεση για έξοδο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα καθίσεις σπίτι και θα βυθιστείς σε κατάθλιψη! Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις και τρόποι να περάσεις το βράδυ

σου ξεχωριστά, ακόμα και στο σπίτι!

Ταινία

Μπορείς να κάνεις «μαραθώνιο» ταινιών ή σειρών που παρακολουθείς ανενόχλητος και να χαλαρώσεις απ’ την κούραση της εβδομάδας. Βάλε το κρασάκι σου, παράγγειλε το αγαπημένου σου φαγητό και πέρασε μια ήσυχη βραδιά παρέα με τους αγαπημένους σου ηθοποιούς!

Βιβλίο

iStock

Όλο παραπονιέσαι ότι δεν έχεις χρόνο να τελειώσεις εκείνο το βιβλίο που ξεκίνησες απ’ τις διακοπές. Τώρα είναι η στιγμή! Το σκηνικό αντίστοιχο με το παραπάνω, απλά τη θέση της ταινίας παίρνει το βιβλίο που έχεις αφήσει στη μέση!

Οργάνωσε τα σχέδιά σου

Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο με τον εαυτό μας για να αναδιοργανώσουμε τις σκέψεις μας και να βάλουμε σε σειρά τα σχέδιά μας. Αυτό το βράδυ είναι η ευκαιρία σου. Ονειρέψου, φτιάξε το πλάνο σου και θα είσαι έτοιμος να το βάλεις σε λειτουργία από την επόμενη μέρα!

Γυμναστική

Το βράδυ είναι μια απ’ τις ωραιότερες ώρες της ημέρας για γυμναστική. Λίγη yoga στο σπίτι, τρέξιμο στη γειτονιά σου ή επίσκεψη στο 24ωρο γυμναστήριο που τέτοια ώρα θα έχει λιγότερο κόσμο, θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου, ενώ μετά θα κοιμηθείς σαν πουλάκι!

The post Βγήκαν όλοι κι έμεινες σπίτι; Αποδεδειγμένοι τρόποι για να μην βυθιστείς σε κατάθλιψη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα