Βέβαιος ο Κατρούγκαλος πως οι αγρότες θα δεχτούν να συνομιλήσουν- Τι αποκαλύπτει για τους θεσμούς;

15:57 12/2/2016 - Πηγή: iPop

Την πεποίθηση του ότι οι αγρότες θα δεχτούν να συνομιλήσουν με την Κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος το μεσημέρι της Παρασκευής. Την ώρα που ο Κατρούγκαλος έκανε δηλώσεις, οι οργισμένοι αγρότες συνεχίζουν να βρίσκονται έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Ο κ. Κατρούγκαλος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή αναφέρθηκε

στα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής τονίζοντας:

Η μαγκούρα του Γκόρτσου ποτέ δεν ήταν το σύμβολο της αγροτιάς, αλλά της μικροπολιτικής

Ο υπουργός Εργασίας, απάντησε σε σχετική ερώτηση την οποία του υπέβαλε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του ότι οι αγρότες θα δεχτούν να κάνουν διάλογο με την Κυβέρνηση σημειώνοντας:

«Είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν γιατί δεν είναι οι μαγκουροφόροι. Η μαγκούρα του Γκόρτσου δεν είναι σύμβολο αγροτιάς αλλά της μικροπολιτικής. Η συντριπτική πλειονότητα των αγροτών θα συζητήσει γιατί στόχος είναι η ανάταξη της οικονομίας μας».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Υπουργός έκανε μια μικρή αναφορά και στην πρόταση Τόμσεν η οποία εστιάζει σε περικοπές συντάξεων και αποκάλυψε:

Η Ελλάδα έχει καταθέσει την δική της πρόταση πoυ έγινε δεκτή από τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς

photo:Nikos Libertas / SOOC

The post Βέβαιος ο Κατρούγκαλος πως οι αγρότες θα δεχτούν να συνομιλήσουν- Τι αποκαλύπτει για τους θεσμούς; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα