Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία των τεσσάρων τραυματιών απ’ τον σεισμό στην Κω

13:57 24/7/2017 - Πηγή: iPop

Βελτιώνεται σταδιακά η κατάσταση της υγείας των τραυματιών του σεισμού που έπληξε την Κω και οι οποίοι νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν του ΠΑΓΝΗ αναφέρει πως ο 21χρονος Σουηδός, ο οποίος βρισκόταν σε καταστολή διασωληνωμένος, με πολλαπλά κατάγματα και υπαραχνοειδή αιμορραγία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όμως έχει ξυπνήσει, είναι σε ήπια καταστολή και η κατάστασή του βελτιώνεται. Αναμένεται να υποβληθεί

σε ορθοπεδικό χειρουργείο στο δεξί του χέρι.

Ο 23χρονος Νορβηγός, που έχει ακρωτηριαστεί και στα δύο κάτω άκρα (κνημιαίος και άκρας ποδός), παραμένει επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), όμως η κλινική του κατάστασή έχει σημειώσει πρόοδο και εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου.

Ο 37χρονος Έλληνας που υπέστη τραύμα στον δεξί οφθαλμικό κόγχο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην οφθαλμολογική κλινική για παρακολούθηση.

Η 28χρονη Ελληνίδα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην ορθοπεδική κλινική (είχε κάταγμα στο δεξί πόδι στο ύψος της κνήμης στο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού) και η κατάστασή της είναι καλή. Μάλιστα, εφόσον οι σημερινές εξετάσεις είναι καλές, αναμένεται σύντομα να λάβει εξιτήριο.

The post Βελτιώνεται σταδιακά η υγεία των τεσσάρων τραυματιών απ’ τον σεισμό στην Κω appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα