Βάσω Λασκαράκη: Η εκπομπή στον Alpha που δεν έγινε ποτέ, η σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού

11:27 15/10/2020 - Πηγή: iPop

Καλεσμένη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η Βάσω Λασκαράκη στο The 2Night Show και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ζωή εκτός τηλεόρασης, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και η σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύντροφό της, την καραντίνα, την απόφασή της φέτος να απέχει από την τηλεόραση και η περίπτωση απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

Κι ενώ είχε ακουστεί πως η ηθοποιός θα βρίσκεται φέτος στον Alpha

σε ρόλο παρουσιάστριας, κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε εν τέλει με την Βάσω Λασκαράκη στο The 2Night Show να εξηγεί τους λόγους, λέγοντας «Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει».

Η γνωστή ηθοποιός, που πέρυσι την απολαύσαμε σ’ έναν υπέροχο ρόλο στο Έρωτας Μετά αναφέρθηκε και στην καραντίνα λόγω του κορονοϊού, λέγοντας ότι την καραντίνα την πέρασαν στην Αθήνα, ενώ το Καλοκαίρι έμεινε τρεις μήνες στην Κρήτη.

Ο λόγος που δεν δέχτηκε προτάσεις για σίριαλ; «Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου» είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή.

Η Βάσω Λασκαράκη μίλησε και για τον αγαπημένο της, Λευτέρη Σουλτάτο.

Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός.

Βέβαια, η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να δηλώσει πως είναι θετική στο ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού, λέγοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «Είμαι πολύ καλά, δεν μου λείπει η δουλειά. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου»!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βάσω Λασκαράκη: Η εκπομπή στον Alpha που δεν έγινε ποτέ, η σχέση με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το ενδεχόμενο ενός ακόμα παιδιού εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα