Βασιλιάς Κάρολος: Οι παραξενιές ενός «παραχαϊδεμένου πρίγκιπα» – Πρώην εργαζόμενοι αποκαλύπτουν τις πιο παράλογες απαιτήσεις του

18:04 17/9/2022 - Πηγή: iPop

Ο Κάρολος έγινε επίσημα βασιλιάς μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ και ετοιμάζεται να αναλάβει μια σειρά από νέες ευθύνες. Ωστόσο, το παρατσούκλι «παραχαϊδεμένος πρίγκιπας» τον συνοδεύει μέχρι και σήμερα, τίτλο τον οποίο κέρδισε από το προσωπικό στην κατοικία του στο Clarence House. Το πώς θα ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα, μένει να αποδειχτεί. Μέχρι στιγμής πάντως, τα βρετανικά δίκτυα επικεντρώνονται στις συνήθειες, την αυστηρή καθημερινότητα, αλλά και τις παραξενιές

του βασιλιά Καρόλου.

Ήδη, ένα απόσπασμα που κοινοποιήθηκε, όπου ο ίδιος εκφράζει τη δυσαρέσκεια του όταν υπέγραφε με ένα στιλό που έσταζε μελάνι, έγινε viral. «Θεέ μου, το μισώ αυτό το στιλό», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. «Δεν αντέχω αυτό το καταραμένο πράγμα!», πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by The Guardian (@guardian)

Οι ιδιαίτερες συνήθειες και οι παραξενιές του βασιλιά Καρόλου

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime «Serving the Royals: Inside the Firm», ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Diana, Paul Burrell, ισχυρίστηκε ότι ο Κάρολος ήθελε να τα κάνουν όλα για εκείνον.

«Οι πιτζάμες του σιδερώνονταν κάθε πρωί, το ίδιο και τα κορδόνια του, η τάπα του μπάνιου έπρεπε να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού έπρεπε να είναι χλιαρή», είπε ο Burrell στο ντοκιμαντέρ, προσθέτοντας ότι ο Κάρολος έβαζε «τους βοηθούς του να του βάζουν συγκεκριμένη ποσότητα οδοντόκρεμας πάνω στην οδοντόβουρτσά του κάθε πρωί».

Εκτός από συγκεκριμένες θερμοκρασίες, ο βασιλιάς λέγεται ότι ζητά η μπανιέρα να είναι «μισογεμάτη», σύμφωνα με τον Burrell.

Η μοναρχία της Βρετανίας αντιμέτωπη με πρωτόγνωρα ποσοστά. Βασιλιάς ο Κάρολος αλλά για πόσο ακόμα;

Όσον αφορά το πρωινό του, ο βασιλιάς φέρεται να προτιμά ένα υγιεινό ξεκίνημα της ημέρας του που αποτελείται από φρούτα και δημητριακά, παρά ένα μαγειρεμένο αγγλικό πρωινό. Φυσικά, ο νέος βασιλιάς παίρνει το πολυτελές «τάπερ του πρωινού» μαζί του όπου κι αν πάει, σύμφωνα με τον σεφ Graham Newbould, πρώην μέλος του βασιλικού επιτελείου.

«Όπου κι αν πάει, το κουτί του πρωινού πάει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικούς τύπους μελιού, μερικά ιδιαίτερα μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του και ό,τι άλλο θεωρεί ιδιαίτερο για το οποίο μπορεί να γίνει λίγο ιδιότροπος».

Μπορεί επίσης να γίνει πολύ σχολαστικός σχετικά με το πώς απολαμβάνει το τυρί και τα μπισκότα του στο τέλος των γευμάτων του, τα οποία επιμένει να είναι σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, σύμφωνα με βασιλική πηγή.

Εκτός παλατιού, ο Κάρολος είχε επίσης αυστηρές ταξιδιωτικές απαιτήσεις ενώ ήταν πρίγκιπας, όπως αποκαλύπτεται στο βιβλίο The Palace Papers της δημοσιογράφου Tina Brown η οποία ήταν φίλη με την Diana, με τους ισχυρισμούς να επιμένουν ότι ο μονάρχης παίρνει μαζί του όπου πηγαίνει, το δικό του κάθισμα τουαλέτας και το χαρτί υγείας του.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης πώς ο νέος βασιλιάς φέρεται να στέλνει ένα φορτηγό με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά σπίτια των φίλων του μία ημέρα πριν από την αναχώρησή του για να ξεφορτώσει το «κρεβάτι, τα έπιπλα, ακόμη και τους πίνακές του».

Ο Κάρολος και η Καμίλια στο Μπάκιγχαμ- Οι αρμοδιότητες του βασιλιά και οι 96 κανονιοβολισμοί στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Βασιλιάς Κάρολος: Οι παραξενιές ενός «παραχαϊδεμένου πρίγκιπα» – Πρώην εργαζόμενοι αποκαλύπτουν τις πιο παράλογες απαιτήσεις του εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλιάς Κάρολος, – Πρώην,vasilias karolos, – proin