Βάλε ξύδι στο καζανάκι και δες τι θα συμβεί!

12:29 1/5/2017 - Πηγή: iPop

Βάλε ξύδι στο καζανάκι και δες τι θα συμβεί! Και όχι δεν πρόκειται να εκραγεί!

Όλοι παλεύουμε να κρατήσουμε το σπίτι μας καθαρό με όσο το δυνατό λιγότερα χημικά! Ειδικά στα σημεία που ερχόμαστε σε επαφή με ευαίσθητες περιοχές. Για παράδειγμα, το μπάνιο είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για να το κρατήσεις 100% καθαρό, γι αυτο και ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόπους!

Στο iPop.gr εντυπωσιαστήκαμε με το πόσο μεγάλη διαφορά κάνει λίγο ξύδι μέσα στο καζανάκι! Για να εντυπωσιαστείς και εσύ δοκίμασε τα παρακάτω βήματα:

Θα χρειαστείς:Ένα
ποτήρι 9% λευκό ξύδιΣόδα μαγειρικήςΠώς θα το αξιοποιήσεις:Ζέστανε ένα ποτήρι ξύδι στους 40 ° C και στη συνέχεια ανακάτεψε το με τη σόδα. Για 200 γραμμάρια ξύδι, θα χρειαστείς 1 κουταλιά σούπας σόδαΡίξε το προκύπτον μείγμα στη τουαλέτα και άστο χωρίς να χρησιμοποιήσεις την τουαλέτα για αρκετές ώρες. Είναι καλύτερο να το κάνεις το βράδυ.Για να βελτιώσεις το αποτέλεσμα, μπορείς να επαναλάβετε τη διαδικασία αρκετές φορές βάζοντας το μείγμα μέσα στο καζανάκι.Χωρίς σόδα γίνεται; Ναι, γίνεται!Άδειασε την λεκάνη και καθάρισε το εσωτερικό της μ’ ένα στεγνό πανίΣτη συνέχεια καθάρισε την λεκάνη μ ένα πανί το οποίο είναι μουσκεμένο με ξύδι και επέμεινε στην περιοχή που έχει την μεγαλύτερη «ζημιά»/Μετά από 2-6 ώρες μπορείς να ξύσεις με μία όχι μεταλλική επιφάνεια τον λεκέ.

Τι κάνει το ξύδιΔιαλύει τα άλαταΚαθαρίζει τα μεταλλικά μέρη από τη σκουριάΕξατμίζοντας τον εαυτό του, το ξύδι απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμέςΔιαλύει πέτρες στα νεφράΚαταστρέφει βακτήρια shigella (αιτιολογικός παράγοντας δυσεντερίας) και E.coli

The post Βάλε ξύδι στο καζανάκι και δες τι θα συμβεί! appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα