Τσίπρας στην Εθνική Νέων Ανδρών: Μας κάνατε περήφανους

12:39 25/7/2017 - Πηγή: iPop

Ο Αλέξης Τσίπρας συνεχάρη την Εθνική Ομάδα Νέων για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπάσκετ έναντι του Ισραήλ, μετά απ’ την συνάντηση το πρωί της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σ’ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε την ομάδα νέων του μπάσκετ.

Ο πρωθυπουργός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής μπάσκετ, με το όνομα του παίκτη Κόνιαρη, την οποία του έκανε δώρο εκ μέρους της ομάδας ο αρχηγός Χαραλαμπόπουλος.

Εκτός απ’ την φανέλα ο αρχηγός έδωσε και

μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη απ’ τους παίκτες με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει πως θα την δώσε στον 7χρονο γιο του.

Δείχνοντας το βαρύτιμο τρόπαιο που κέρδισε η Εθνική, ο κ. Τσίπρας είπε χιουμοριστικά: «Αυτό πρέπει να το σηκώνετε τρεις-τρεις».

Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε περήφανους

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «πρέπει να βρούμε έναν τρόπο η νέα φουρνιά των μεγάλων αυτών αθλητών, τα νέα παιδιά, η νέα γενιά των Ελλήνων αθλητών να παίρνουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες».

Σας εύχομαι καλή επιτυχία, και στις ομάδες σας, αλλά να μας δώσετε κι άλλες χαρές τέτοιες σε επίπεδο εθνικής ομάδας, γιατί είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που κάνουν επιτυχίες σε επίπεδο εθνικής νέων, μετά προχωρούν και γίνονται αθλητές διακεκριμένοι

Ο πρωθυπουργός ανέφερε πως είδε τον τελικό με το Ισραήλ και είδε την ψυχή με την οποία έπαιξαν οι παίκτες.

Στη συνάντηση συνόδευσαν την Εθνική Ομάδα, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

The post Τσίπρας στην Εθνική Νέων Ανδρών: Μας κάνατε περήφανους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα