Τσίπρας: Καταφέραμε η Ελλάδα να γίνει σημείο αναφοράς

21:05 12/5/2016 - Πηγή: iPop

Ομιλία σχετικά με τον τουρισμό έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας πως την χρονιά που μας πέρασε η τουριστική δραστηριότητα άγγιξε νέα ρεκόρ.

Ο Πρωθυπουργός είπε πως η Ελλάδα είναι μια χώρα σταθερότητας και ασφάλειας και αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει στο εξωτερικό και το εσωτερικό.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός

γνωστοποίησε ότι οι αφίξεις πέρσι ξεπέρασαν τα 26 εκατ. μαζί με τις κρουαζιέρες και αυτό σήμαινε πάνω από 1.5 δις στην πραγματική οικονομία.

Η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα εποχή, εποχή ανάπτυξης και περισσότερης αισιοδοξίας

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι μεγάλες, τόνισε ο Α. Τσίπρας και πρόσθεσε πως ζούμε στην ομορφότερη γωνιά της Μεσογείου αλλά είναι ταραγμένη σε μια Ευρώπη που σήμερα βιώνει μια έντονη κρίσης ασφαλείας.

«Και όμως σ αυτό το περιβάλλον και σε μια ευρύτερη αποσταθεροποίηση καταφέραμε η Ελλάδα να αποτελεί σημείο αναφοράς».

Η Ελλάδα μέσα από αυτή την κρίση και τον τρόπο που την διαχειρίστηκε απέδειξε ότι απέδειξε ότι είναι μια χώρα που μπορεί να υποδέχεται 30 εκατ. φιλοξενούμενους και να προσφέρει καταφύγιο ταυτόχρονα στους κατατρεγμένους

Για το τέλος διανυκτέρευσης ο Πρωθυπουργός επισήμανε ότι μετατίθεται η εφαρμογή του για το 2018 και τόνισε πως ο ΦΠΑ στη διαμονή προοριζόταν στο 23%, «αν η Κυβέρνηση δεχόταν χωρίς διαπραγμάτευση τις προτάσεις των δανειστών».

Photo: Menelaos Myrillas / SOOC

The post Τσίπρας: Καταφέραμε η Ελλάδα να γίνει σημείο αναφοράς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα