Τρένο στη Βέροια σκότωσε μία 17χρονη

09:39 29/10/2016 - Πηγή: iPop

Ένα τρένο στη Βέροια σκότωσε μία 17χρονη. Η αμαξοστοιχεία είχε αναχωρήσει από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αλεξάνδρειας με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Δεύτερο δυστύχημα με θύμα έφηβο μέσα σε λίγες μέρες.

Μία νεαρή γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στην Ημαθία. Για

τα αίτια του δυστυχήματος διεξάγει προανάκριση το Α.Τ. Πλατέος, ενώ στο σημείο έσπευσε η Π.Υ. Αλεξάνδρειας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το συμβάν διαδραματίστηκε ανάμεσα σε Παλαιοχώρι και Αλεξάνδρεια ενώ μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες δεν είχε αναγνωριστεί η σορός της γυναίκας.

Οι Αρχές περισυνέλεξαν από το σημείο μία τσάντα με προσωπικά αντικείμενα του θύματος, όπου βρέθηκε ένα πάσο με φωτογραφία το οποίο μαρτυράει ότι το θύμα είναι κοπέλα νεαρής ηλικίας (17 ετών) από την Θεσσαλονίκη.

Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Φλώρινα, ενώ οι επιβάτες του είναι καλά στην υγεία τους.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο θανατηφόρο συμβάν μέσα στους τελευταίους μήνες καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος στο Πλατύ, όταν βρέθηκε στις σιδηροδρομικές ράγες με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα από διερχόμενο τρένο. Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, μάλιστα, τον νεαρό φέρεται να παρέσυρε ο ίδιος οδηγός τρένου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα η άτυχη κοπέλα πήδηξε συνειδητά στις σιδηροδρομικές γραμμές για να δώσει τέλος στη ζωή της, ακολουθώντας τα βήματα του συνομήλικου αγοριού της, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου στην Κορυφή Ημαθίας. Τα στοιχεία που συνέλεξαν τότε οι αρχές έδειχναν ότι ο νεαρός είχε πηδήξει στις γραμμές του τρένου με σκοπό να αυτοκτονήσει. Τριάντα επτά ημέρες μετά η 18χρονη αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο.

The post Τρένο στη Βέροια σκότωσε μία 17χρονη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα