ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέες διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες

17:17 9/9/2017 - Πηγή: iPop
Νέες διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες μέσα από σύγχρονες εφαρμογές προσφέρει στο επιβατικό κοινό, η αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Στις νέες αυτές υπηρεσίες συγκαταλέγεται και η έκδοση εισιτηρίων από κινητό τηλέφωνο, μέσω εφαρμογής που είναι διαθέσιμη στις συσκευές με λογισμικό Android, ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμη και για τις συσκευές με λογισμικό ΙΟS.

Η αποθήκευση

των εισιτηρίων θα γίνεται μέσω εφαρμογών πορτοφολιού, σε μορφή passbook, τα οποία θα μπορούν να είναι διαθέσιμα ακόμη και εκτός σύνδεσης (offline).

Ταυτόχρονα, στην ανακοίνωση της διοίκησης της εταιρείας αναφέρεται και χορήγηση εκπτώσεων στους επιβάτες, που πραγματοποιούν συχνά ταξίδια στην ίδια διαδρομή.

Πλην των παραπάνω, ο ανακαινισμένος Σταθμός των Αθηνών (Λαρίσης) διαθέτει πέντε νέες γραμμές, τρεις νέες στεγασμένες αποβάθρες επιβατών, μία νέα υπόγεια διάβαση, κυλιόμενες σκάλες και στεγασμένες προσβάσεις προς τους χώρους του παλιού σταθμού.

Επιπρόσθετα, συστήματα πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και θυρίδες φύλαξης χειραποσκευών έχουν εγκατασταθεί στους σταθμούς Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Λάρισας, οι οποίες υπάρχουν ήδη στον σταθμό της Πάτρας.

Photo: EUROKINISSI/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

Το άρθρο ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Νέες διαθέσιμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα