Τόσο «αντέχουν» στο σεξ οι άντρες ανά τον κόσμο!

23:30 13/4/2016 - Πηγή: iPop

-Αγάπη μου έβαλες το χρονόμετρο;
-Φυσικά μωρό μου!
-Ωραία έλα να ξεκινήσουμε να κάνουμε σεξ!

Είπε …ποτέ κανένας! Γιατί μπορεί το να διαρκεί η ερωτική επαφή μερικά δευτερόλεπτα ή ελάχιστα λεπτά να μην είναι ότι πιο απολαυστικό θα σου συμβεί αλλά δύσκολα θα βάλεις το χρονόμετρο να μετράει για να έχεις ακριβέστατη καταγραφή του πόσο διήρκησε ακριβώς! Και, όμως, στο όνομα της επιστήμης και στα πλαίσια μίας νέας μελέτης κάποια ζευγάρια χρονομέτρησαν τις επαφές τους για να βρουν πόσο «αντέχουν» στο σεξ οι άντρες ανά τον κόσμο και τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία ερεύνησαν τη διάρκεια -κατά μέσο όρο- που χρειάζονται τα ζευγάρια ανά τον κόσμο από την αρχική διείσδυση μέχρι την εκσπερμάτωση. Ζήτησαν, λοιπόν, από 500 ζευγάρια σε πέντε χώρες -Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Τουρκία και Ηνωμένες Πολιτείες- να βάζουν σε λειτουργία ένα χρονόμετρο κατά τη διάρκεια του σεξ για τέσσερις εβδομάδες. Οι ερευνητές κατέγραψαν επίσης το αν οι άνδρες είχαν περιτομή και το κατά πόσον ή όχι χρησιμοποιούσαν προφυλακτικά.

Οι συγγραφείς της μελέτης διαπίστωσαν ότι υπήρχε μια τεράστια ποικιλία στην διάρκεια των ανδρών! Κάθε επαφή ενός μέσου ζευγαριού P σε χρόνο V κυμαινόταν από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά. (Σοβαρά! Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι;)

Συνολικά, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ένας ενδιάμεσος χρόνος από την πρώτη διείσδυση έως και την εκσπερμάτιση ήταν …. 5,4 λεπτά. Ωστόσο, υπήρχαν ορισμένες διαφορές ανάλογα με την ηλικία και τη χώρα. Οι νεότεροι άνδρες είχαν μεγαλύτερη διάρκεια, με μέσο χρόνο τα 6,5 λεπτά, ενώ οι άνδρες άνω των 51 ετών διάρκεια έως και 4,3 λεπτά.

Δυστυχώς, οι Τούρκοι ήταν οι πιο γρήγοροι εραστές, καθώς είχαν διάρκεια μόλις 3,7 λεπτά, ενώ οι άνδρες από άλλες χώρες ήταν πιο κοντά στο φάσμα των 5,4 λεπτά.

Είναι ενδιαφέρον ότι, η χρήση προφυλακτικού και κατά πόσον ή όχι ένας άντρας είχε κάνει περιτομή δεν επηρέασε την απόδοση τους…(sorry!!)

Εκτός από το γεγονός ότι στα πλαίσια της μελέτης δεν καταμετρήθηκε ο χρόνος των προκαταρκτικών, αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα δείχνουν πόσο χρόνο χρειάστηκαν οι άνδρες μέχρι να φτάσουν στην κορύφωση και όχι οι γυναίκες.

Αν, όμως, αναρωτιόσουν μέχρι σήμερα αν ο σύντροφός σου έχει «κανονική» διάρκεια στο σεξ… τώρα ξέρεις!

The post Τόσο «αντέχουν» στο σεξ οι άντρες ανά τον κόσμο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα