Τόσα χρόνια μαθαίνεις με τον λάθος τρόπο ξένες γλώσσες-Δες γιατί

13:30 2/2/2017 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις κάποια ξένη γλώσσα και σου παίρνει πάρα πολύ χρόνο. Θέλεις να μάθεις μια καινούργια γλώσσα άμεσα και χωρίς κόπο; Μήπως τόσο καιρό μαθαίνεις με τον λάθος τρόπο τις ξένες γλώσσες; Μάθε γιατί ο παραδοσιακός τρόπος εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας είναι λάθος.

Ο παραδοσιακός τρόπος εκμάθησης ξένων γλωσσών μπορεί να είναι επώδυνος, γι’αυτό υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να τις μάθεις. Μάθε πώς με τη βοήθεια της τεχνολογίας μπορείς να κάνεις την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ακόμα πιο εύκολη.

Έχεις δοκιμάσει ποτέ να μάθεις μια νέα

γλώσσα; Μήπως ξοδεύεις πολλές ώρες στην τάξη; Σταταλάς ώρες από τις σπουδές σου σε εξετάσεις; Είδες κάποιο αποτέλεσμα σε όλα αυτά; Αν όχι τότε υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος για να πετύχεις τον σκοπό σου γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόπο. Βάλε στη ζωή σου την τεχνολογία.

Το app Babbel, προτείνει τρόπους με τους οποίους μπορεί κάποιος να γίνει σε εξαιρετικό επίπεδο κάτοχος μιας ξένης γλώσσας, χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί της εφαρμογής, δεν είναι μια «μαγική εφαρμογή», απλά ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν προς όφελός τους την τεχνολογία, προκειμένου να κάνουν την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας να φαντάζει πιο εύκολη και καθόλου άπιαστη. Παράλληλα, αυτός ο νέος τρόπος εκμάθησης είναι αρκετά πιο διασκεδαστικός για όποιον αποφασίζει να ξεκινήσει μια καινούργια ξένη γλώσσα, ενώ είναι λιγότερο κουραστικός.

Μίλησε με σιγουριά

Τα μαθήματα θα πρέπει να βασίζονται στην σιγουριά. Τα μαθήματα θα πρέπει να βοηθούν στην αύξηση των ικανοτήτων κάποιων, με τρόπο που θα τους βοηθήσει να αυξήσουν την σιγουριά για τον εαυτό σου. Είναι πολύ σημαντική μια απλή συζήτηση με τους άλλους. Δεν χρειάζονται πολύπλοκα πράγματα.

Πραγματικό διάβασμα-Πραγματικές συζητήσεις

Έχει πολύ μεγάλη σημασία το είδος των βιβλίων που επιλέγεις για την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας. Ναι, το είδος είναι μια μεγάλη υπόθεση. Είναι απαραίτητο το διάβασμα και οι συζητήσεις που ακολουθούν να χρησιμοποιούνται ουσιαστικά. Σταμάτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια και ξεκίνα πραγματικές συζητήσεις με νόημα.

Μην χάνεις χρόνο…

Ας το παραδεχτούμε: όλοι είμαστε στους δρόμους συνέχεια. Και πολύ περισσότερο είμαστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Το να περνάμε και πολλές ώρες μέσα στην τάξη απλά δεν βοηθάει καθόλου, στο να κερδίζουμε χρόνο.

Mε το app Babbel smartphone σου θα χρειαστείς μόνο 5 λεπτά για να κάνεις κάποιο τεστ ή να διαβάσεις κάτι. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πάρα πολύ χρόνο από το διάβασμά σου, ενώ θα μάθεις πιο γρήγορα.

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις το app για συσκευές iOS και εδώ για Android

Διαβάστε επίσης:

Γιατί χρειάζεται μαμά να μάθω ξένες γλώσσες;

Photo: Getty

The post Τόσα χρόνια μαθαίνεις με τον λάθος τρόπο ξένες γλώσσες-Δες γιατί appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα