Τον κώδωνα του κινδύνου για τον πολιτισμό κρούει το Ποτάμι, μέσω της επίθεσης του στον Μπαλτά

12:10 6/1/2016 - Πηγή: iPop

Στον Αριστείδη Μπαλτά επιτίθεται το Ποτάμι το οποίο σε σχετική του ανακοίνωση τον κατηγορεί πως «κατέκτησε και την ιδιότητα του δικαστή και εκτελεστή ποινών κατά το δοκούν».

Το Ποτάμι σημειώνει πως με τον καθεστωτισμό που σημειώνεται ο πολιτισμός βουλιάζει και εξηγεί πως η μισαλλοδοξία χαρακτηρίζει την κατάσταση που επικρατεί.

Σε ανακοίνωση του το Ποτάμι επισημαίνει αναφερόμενος στον υπουργό Πολιτισμού:

«Δεν ξέχασε την ιδιότητα

του υπερυπουργού που κατείχε στην προηγούμενη κυβερνητική σύνθεση».

Στη συνέχεια τονίζει πως:

«Αφού καρατόμησε τον, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένο πρόεδρο του Ελληνικού φεστιβάλ Γιώργο Λούκο, βασιζόμενος σε εκκρεμείς δικαστικές κατηγορίες, καταργώντας κάθε τεκμήριο αθωότητας και σπεύδοντας να υπακούσει σε δημοσιεύματα φιλικής της κυβέρνησης εφημερίδας, τώρα έκανε ένα ακόμα βήμα, σε αυτό που αντιλαμβάνεται ως κάθαρση και εκδημοκρατισμό του Πολιτισμού».

Και πρόσθεσε:

Υιοθετώντας καταγγελίες πρώην μελών του Δ.Σ. του Κέντρου κινηματογράφου και χωρίς να παραθέτει στοιχεία που να τις αποδεικνύουν, καθαίρεσε σύσσωμο το ΔΣ και το γενικό διευθυντή Γρηγόρη Καραντινάκη, τον οποίο ο προκάτοχός του είχε διατηρήσει στη θέση αυτή, αν και είχε κατηγορηθεί και είχε απαλλαχθεί κι αυτός με τη σειρά του με βούλευμα και ακριβώς λίγες μέρες αφού είχε τοποθετηθεί δημοσίως δηλώνοντας την αντίθεσή του στην αποπομπή του Γ. Λούκου.

The post Τον κώδωνα του κινδύνου για τον πολιτισμό κρούει το Ποτάμι, μέσω της επίθεσης του στον Μπαλτά appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα