Το ζεύγος Clooney υπέρ της Hillary Clinton- Το γεύμα υποστήριξης και το… τσουχτερό εισιτήριο!

07:59 31/3/2016 - Πηγή: iPop

Την Hillary Clinton στηρίζει το ζεύγος Clooney όσον αφορά τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, κάτι το οποίο άλλωστε δεν έχει κρύψει και ο George Clooney.

Σ’ αυτό το πλαίσιο το ζευγάρι αποφάσισε να διοργανώσει ένα γεύμα για την υποστήριξη της υποψηφίου με τους Δημοκρατικούς για να συγκεντρωθούν

χρήματα. Ο ηθοποιός είχε προχωρήσει σε αντίστοιχη κίνηση και για τον Obama.

O Clooney έχει δηλώσει για την Clinton ότι «θα κάνω ό, τι θέλει, θα βοηθήσω με κάθε τρόπο».

Έτσι, λοιπόν, ένα το γεύμα για την υποστήριξη της εκστρατείας της Clinton θα λάβει χώρα στο σπίτι του ζευγαριού στο Los Angeles.

Όσον αφορά την τιμή του εισιτηρίου… Κάθεστε; 33.400 δολάρια! Ολόκληρη Hillary είναι τι να κάνουμε;

Στο σχετικό email που έστειλε ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρει ότι κάποιο θα μπορούν να κερδίσουν δωρεάν είσοδο και να συναντηθούν με το ζεύγος και τη Hillary, αφού κάνουν εγγραφή στην σχετική σελίδα, ενώ υπόσχεται ότι το φαγητό θα είναι καλό, καθώς δεν θα μαγειρέψει ο ίδιος!

Στο email αναφέρεται ακόμα: «Είναι η φωνή της εμπειρίας και της ανοχής… ξόδεψε μια ζωή στον αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων των λιγότερο τυχερών. Είναι η υποψήφια που γνωρίζει από πρώτο χέρι την πολυπλοκότητα των διεθνών σχέσεων. Και εάν εκλεγεί, θα είναι η μόνη ενήλικας στο δωμάτιο… και τώρα έχουμε περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ενήλικες».

Το 2012 ο Clooney είχε διοργανώσει γεύμα υποστήριξης υπέρ του Obama με εισιτήριο στα 40.000 δολάρια κι είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα σ’ ένα βράδυ 15.000.0000 δολάρια.

Εμείς τι να πούμε πέρα από το παραδεχθούμε το ζεύγος που στηρίζει έμπρακτα τον πολιτικό που τον εμπνέει περισσότερο απ’ όλους;

Εσείς πόσα θα δίνατε για να ένα γεύμα υποστήριξης στον αγαπημένο σας πολιτικό αρχηγό;

Πάντως σκεφτείτε να γινόταν κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα, με τους ηθοποιούς να διοργανώνουν γεύματα υποστήριξης στον Τσίπρα και το Μητσοτάκη!

The post Το ζεύγος Clooney υπέρ της Hillary Clinton- Το γεύμα υποστήριξης και το… τσουχτερό εισιτήριο! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα