Το τεράστιο χρηματικό ποσό που προσφέρει η Lady Gaga σε όποιον βρει τα σκυλιά της. Νέο βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης

11:53 26/2/2021 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Τετάρτης κλάπηκαν δύο από τα γαλλικά μπουλντόγκ της Lady Gaga, όταν ένας ένοπλος πυροβόλησε τον συνοδό που τα έβγαζε βόλτα. Πόσα χρήματα προσφέρει η Lady Gaga για τα σκυλάκια της σε όποιον τα βρει;

Όπως μεταδίδει το BBC, επικαλούμενο την αστυνομία του Λος Άντζελες, άνδρας ύποπτος άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο όπλο έναντι του συνοδού των σκύλων, που

σύμφωνα με τα ΜΜΕ ονομάζεται Ryan Fischer, πριν τραπεί σε φυγή με δύο από τους σκύλους της τραγουδίστριας. Το θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, ενώ η Lady Gaga έχει προσφέρει ήδη αμοιβή σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση.

Πόσα χρήματα προσφέρει η Lady Gaga για τα σκυλάκια της σε όποιον τα βρει;

Η γνωστή τραγουδίστρια φαίνεται πως προσφέρει αμοιβή 500.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε της επιστρέψει τους σκύλους της, που ονομάζονται Koji και Gustav. Ο εκπρόσωπός της έδωσε μάλιστα και ένα mail σε όποιον έχει να προσφέρει κάποια πληροφορία για την υπόθεση. Η ίδια η Lady Gaga αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Ρώμη για τα γυρίσματα ταινίας του Ridley Scott.

 

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Asia (@missasiaxoxo)

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνουν ένα λευκό αυτοκίνητο να σταματάει δίπλα στον 30χρονο άνδρα και δυο άνδρες να βγαίνουν από το πίσω κάθισμα. Ένας από αυτούς με όπλο στο χέρι επιτέθηκε στον ανυποψίαστο άνδρα λέγοντας του να μην αντισταθεί. Στη συνέχεια, ακολούθησε πάλη με τους δυο δράστες να ρίχνουν τον συνοδό των σκύλων στο έδαφος. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και εκείνος έμεινε στο πάτωμα τραυματισμένος, ενώ νωρίτερα προσπαθούσε να προστατεύσει τα σκυλιά από τους δράστες. Οι τελευταίοι πήραν τα δυο από τα τρία σκυλιά, αφού το ένα κατάφερε να τους ξεφύγει. Οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν τον αιμόφυρτο άνδρα.

Οι αστυνομικοί αναζητούν δύο υπόπτους και σύμφωνα με την περιγραφή πρόκειται για έναν άνδρα με μαύρο καπέλο και μαύρη μπλούζα με κουκούλα, ενώ το φύλο του δεύτερου υπόπτου δεν είναι ακόμα γνωστό. Τέλος, δεν έχει γίνει ακόμα σαφές εάν ο δράστης είχε ως στόχος τα σκυλιά της Lady Gaga ή κάτι άλλο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το τεράστιο χρηματικό ποσό που προσφέρει η Lady Gaga σε όποιον βρει τα σκυλιά της. Νέο βίντεο με τη στιγμή της επίθεσης εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα