Το πράσινο τσάι περιορίζει την μετάσταση του καρκίνου

06:01 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο παρελθόν για τα οφέλη που έχει το πράσινο τσάι για τον οργανισμό σου. Αυτή τη φορά, όμως, θα σου φανερώσουμε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Έρευνας του Λος Άντζελες και μας τονίζει ότι το πράσινο τσάι περιορίζει τη μετάσταση του καρκίνου του πάγκρεας και δεν επιτρέπει στα μολυσμένα κύτταρα να εξαπλωθούν και να «πνίξουν» και τα γύρω γύρω όργανα.

Πώς το πράσινο τσάι περιορίζει την μετάσταση του καρκίνου;

Οι επιστήμονες που ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη έρευνα για να καταφέρουν να αποδείξουν ότι το πράσινο

τσάι περιορίζει την μετάσταση του καρκίνου έκαναν επί μεγάλο χρονικό διάστημα χημικές αναλύσεις σε ειδικά εξοπλισμένα εργαστήρια. Το αποτέλεσμα των μελετών τους και των πειραμάτων τους ήταν να εντοπίσουν ότι η ουσία που ακούει στο όνομα επιγαλλοκατεχίνη (είναι γνωστή και ως EGCG), κάνει θαύματα. Μεταβάλλει τον μεταβολισμό των καρκινικών κυττάρων του παγκρέατος και μειώνει το κρίσιμο ένζυμο LDHA το οποίο ευθύνεται για την μεταφορά και εξάπλωση του καρκίνου.

Μπορεί η συγκεκριμένη ιδιότητα του πράσινου τσαγιού να υπήρχε σαν φήμη εδώ και πολλά χρόνια αλλά τώρα αποδείχθηκε και επιστημονικά από τους εν λόγω ερευνητές.

Συμβουλή!

Για να παραμείνεις, λοιπόν, υγιής για περισσότερα χρόνια πιες ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι την ημέρα και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το μετανιώσεις.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Το πράσινο τσάι περιορίζει την μετάσταση του καρκίνου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα