Το πιο βρώμικο video από το pornhub που πρέπει να δεις!

20:45 28/8/2019 - Πηγή: iPop

Δεν είμαστε από τα sites που θα σου προτείνουμε να δεις ταινίες ερωτικού περιεχομένου, έλα όμως που τώρα θα κάνουμε την εξαίρεση και θα σου προτείνουμε το πιο βρώμικο video από το pornhub που πρέπει να δεις! 

Και ναι! Αυτή την ερωτική ταινία, τσόντα, πορνό, πες την ΟΠΩΣ ΘΕΣ πρέπει να την δεις και αμέσως μετά να αρχίσεις να προβληματίζεσαι μαζί μας. Όχι, όχι δεν θα δεις ντοκιμαντέρ, το pornhub δεν έχασε τον εαυτό του, αλλά θα κάνεις σίγουρα μία καλή πράξη!

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή! Το pornhub προχώρησε στην παραγωγή της πιο βρώμικης (#dipli) ταινίας που έχει γυρίσει ποτέ! Και γιατί λέμε #diplis; Γιατί είναι «βρώμικη» από άποψη περιεχομένου καθώς είναι αρκετά καυτή (!) αλλά και γιατί είναι κυριολεκτικά βρώμικη αφού τα γυρίσματα έγιναν στην πιο βρώμικη παραλία του κόσμου.

Γιατί το έκανε αυτό;

Για να μας αφυπνίσει και να κάνουμε κάτι για τον πλανήτη μας ο οποίος πνίγεται από το πλαστικό και μολύνεται με αποτέλεσμα να καταστρέφεται.Γιατί με κάθε view που παίρνει το video θα προχωράει σε μία δωρεά στον οργανισμό ocean polymers με στόχο να βοηθήσει το να καθαριστούν οι παραλίες από το πλαστικό!Το pornhub ανέβασε στο instagram το trailer του από το πιο βρώμικο video γράφοντας:

Για να βοηθήσουμε να σώσουμε τις παραλίες και τους ωκεανούς από τη ρύπανση, κάναμε το πιο βρώμικο πορνό με κάποια βοήθεια από το @leoluluofficial – πηγαίνετε να παρακολουθήσετε το βίντεό τους στο Pornhub για να βοηθήσετε στη μαζική δωρεά μας στο @ oceanpolymers

Δες το post:

View this post on Instagram

To help save our beaches and oceans from pollution, we made the dirtiest porn ever with some help from @leoluluofficial – go watch their video on Pornhub to help bulk up our donation to @oceanpolymers

A post shared by Pornhub (@pornhub) on Aug 27, 2019 at 8:21am PDT

Δες το video-trailer:

Δες ολόκληρο το πιο βρώμικο video από το pornhub και βοήθησε και εσύ να αυξηθεί το ποσό της δωρεάς!

Για τον συγκεκριμένο σκοπό έχει δημιουργηθεί και μία ιστοσελίδα, στην οποία εξηγεί πως μπορεί το pornhub να έχει τερματίσει το «βρώμικο» αλλά έχουν και ένα όριο! Και δίνει αρκετές πληροφορίες για την μόλυνση του περιβάλλοντος από την μαζική κατανάλωση πλαστικών μίας χρήσεως εξηγώντας πώς πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας αν θέλουμε να επιβιώσει ο πλανήτης μας!

Στην ιστοσελίδα εξηγεί πώς για να δοθεί η δωρεά θα πρέπει να παρακολουθήσει ο χρήστης το uncensored video το οποίο είναι διάρκειας 11 λεπτών!

Μέχρι στιγμής το video έχει 200,328 views και όπως εξηγούν και οι πρωταγωνιστές στα σχόλια το Pornhub θα δωρίσει τα έσοδα της διαφήμισης στον οργανισμό Ocean Polymersn που καθαρίζει τους ωκεανούς!

Ακόμα να πατήσεις play;

Το άρθρο Το πιο βρώμικο video από το pornhub που πρέπει να δεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα