Το πιο απλό μακιγιάζ που ταιριάζει με ό,τι κι αν φοράς και σε κάνει να φαίνεσαι τέλεια

20:45 7/1/2020 - Πηγή: iPop

Ακόμα και στο πιο λαμπερό πάρτι, το μακιγιάζ σου δεν χρειάζεται να είναι μέσα στα γκλίτερ και τις χρυσόσκονες. Μπορεί να νομίζεις ότι ένα απλό μακιγιάζ είναι κατάλληλο μόνο για τη δουλειά ή για ένα καφέ, αλλά εμείς σου λέμε πως ένα απλό μακιγιάζ είναι αυτό που χρειάζεσαι για όλες τις περιστάσεις.

Το καθαρό, ενυδατωμένο δέρμα, τα γεμάτα φρύδια, οι πλούσιες βλεφαρίδες, τα όμορφα χείλη και λίγη λάμψη είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να είσαι πάντα λαμπερή.

Ναι, το πιο απλό μακιγιάζ είναι αυτό που τελικά μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις σε κάθε στιγμή της ημέρας σου, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Η

make up artist με έδρα το Λος Άντζελες, Mia Yang, μας δίνει συμβουλές για το πώς να πετύχουμε όλες το πιο απλό look, που δεν θέλει ούτε 1.500 διαφορετικά προϊόντα μακιγιάζ, αλλά ούτε και να είσαι make up artist για να το πετύχεις!

Το πιο απλό μακιγιάζ για κάθε περίστασηΕνυδατωμένη επιδερμίδα και λίγη κάλυψη

Το λαμπερό, καθαρό δέρμα είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Τον Χειμώνα, το δέρμα σου χρειάζεσαι πολλή αγάπη και φροντίδα. Επίλεξε μια ενυδατική κρέμα, η οποία βοηθάει το foundation και το concealer να «καθίσουν» ομοιόμορφα στο πρόσωπό σου.

Βάλε την ενυδατική, και στη συνέχεια εφάρμοσε το προϊόν κάλυψης που χρησιμοποιείς και το concealer σου. Προτίμησε ένα απαλό make up που προσφέρει λίγη κάλυψη, ίσα ίσα για να τονώσεις το χρώμα της επιδερμίδας σου και μην κάνεις υπερβολές με 1.500 στρώσεις foundation.

Μάγουλα και χείλη

Η Mia Yang αποφεύγει να χρησιμοποιεί ρουζ και λατρεύει το να χρησιμοποιεί τα κραγιόν σαν ρουζ! Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει θαύματα στα μάγουλά σου, ενώ εάν έχεις την ίδια απόχρωση στα μάγουλα και τα χείλη σου, το αποτέλεσμα θα φαίνεται πολύ πολύ φυσικό!

Βλεφαρίδες και φρύδια

Χρειάζεσαι απλά το μολύβι φρυδιών σου για να φτιάξεις το σχήμα τους και να γεμίσεις τα κενά τους, εάν υπάρχουν, και μια μάσκαρα, την οποία θα χρησιμοποιήσεις σωστά, απ’ τη ρίζα των βλεφαρίδων.

Λίγη λάμψη

Το highlighter είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερά σου όπλα! Εφάρμοσέ το στις περιοχές που θέλεις να φωτίσεις, στα ζυγωματικά, στο ντεκολτέ και στα χέρια σου και είσαι πανέτοιμη! Τόσο εύκολα, τόσο απλά, ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ για κάθε περίσταση που πάει σε όλες τις γυναίκες!

Δες ακόμα:

5 tips για να γλιτώσεις χρόνο στο makeup σου

Photo: Pixabay

Το άρθρο Το πιο απλό μακιγιάζ που ταιριάζει με ό,τι κι αν φοράς και σε κάνει να φαίνεσαι τέλεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα