Το νέο κούρεμα του Brad Pitt αποδεικνύει πως είναι ο πιο hot άντρας όλων των εποχών – Τελικά το sexiness δεν έχει ηλικία

17:21 11/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο Brad Pitt έκανε την εμφάνισή του στις Χρυσές Σφαίρες με ένα νέο κούρεμα που αναστάτωσε τα social media! Ο αγαπημένος μας ηθοποιός, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο δεύτερου ανδρικού ρόλου για την ταινία Babylon, κατάφερε γι’ άλλη μία φορά να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του! Στ’ ορκίζομαι, μοιάζει 20 χρόνια νεότερος!

Ο Brad Pitt απαντά στις κατηγορίες της Angelina Jolie για κακοποίηση – Τι υποστηρίζει η πλευρά του;

Brad Pitt – Νέο κούρεμα: Η εμφάνιση που τον έκανε να μοιάζει 20 χρόνια νεότερος

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τρίτης 10/01, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν και κοντά μαλλιά! Παραδέξου του, θυμίζει και πάλι το σέξι αγόρι της δεκαετίας του ’90.

View this post on Instagram

A post shared by Oggi (@oggisettimanale)

Αν και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν κατάφερε να λάβει βραβείο, ήταν αφοσιωμένος καθ’ όλη τη διάρκεια του show, δίπλα στην Margot Robbie.

Ο Brad Pitt δέχθηκε, μάλιστα, μία έντονη εκδήλωση θαυμασμού από τον νικητή της κατηγορίας «Καλύτερος Ηθοποιός», Austin Butler. «Brad, σ’ αγαπώ», είπε ο 31χρονος στον ηθοποιό του «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ», καθώς έλαβε το βραβείο για τον ρόλο του αείμνηστου θρύλου Elvis Presley στο δράμα του Baz Luhrmann Elvis. Bras, κι εμείς σ’ αγαπάμε!

O Brad Pitt σχολιάζει τους πιο όμορφους άνδρες στον κόσμο!

Αν και ο Pitt ήταν μαζί με την κοπέλα του Ines de Ramon στην πρεμιέρα του Babylon στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα, εκείνη δεν ήταν παρών στις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με μία πηγή του People, ο «Brad είναι πραγματικά ενθουσιασμένος» με την Ines de Ramon, η οποία χώρισε από τον σύζυγό της, τον πρωταγωνιστή των Vampire Diaries, Paul Wesley, νωρίτερα πέρυσι.

View this post on Instagram

A post shared by Another Concept Magazine (@anotherconcept)

«Γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής φίλης. Είναι πολύ συμπαθητική», πρόσθεσε η πηγή. «Η Ines είναι χαριτωμένη, διασκεδαστική κι έχει πολλή ενέργεια. Έχει εξαιρετική προσωπικότητα και ο Brad απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί της», συμπλήρωσε.

Ο Brad Pitt, όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μας προκαλεί σοκ με το νέο κούρεμά του. Ανά τα χρόνια έχουν υπάρξει πολλές στιγμές που αυτό το αγόρι ήταν cool και σέξι και κατάφερνε μόνο με ένα βλέμμα να αναστατώσει τον γυναικείο, αλλά και τον ανδρικό πληθυσμό.

Ας θυμηθούμε, λοιπόν, ορισμένες από τις top εμφανίσεις του αγαπημένου μας ηθοποιού, δίπλα στις συντρόφους του και thank us later που ευλογήσαμε για λίγο τα ματάκια σου.

View this post on Instagram

A post shared by Velvey (@velvetcoke)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το νέο κούρεμα του Brad Pitt αποδεικνύει πως είναι ο πιο hot άντρας όλων των εποχών – Τελικά το sexiness δεν έχει ηλικία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα