Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τους πάντες την Δευτέρα

13:00 20/12/2016 - Πηγή: iPop

Με τις τρομοκρατικές επιθέσεις να αφήνουν πίσω τους θύματα και να προκαλούν παγκοσμίως τον πανικό αλλά και θλίψη για τις εκτάσεις που έχουν πάρει,το δικό του μήνυμα έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του σχετικά με όσα συνέβησαν την Δευτέρα.

Αναλυτικά ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι αιματηρές επιθέσεις στη Γερμανία, την Τουρκία και την Ελβετία

μας γεμίζουν με θλίψη και αποτροπιασμό. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο φόβος και ο πανικός, που επιχειρούν να σπείρουν όσοι προβαίνουν σε αυτές τις φρικιαστικές ενέργειες, δεν πρέπει να επικρατήσουν.

Οι δυνάμεις της Διεθνούς Κοινότητας οφείλουν να συντονίσουν τις δράσεις τους για την ειρήνη, τη δημοκρατία και την ασφάλεια όλων των λαών.

Είναι ευθύνη όλων μας να υψώσουμε τείχος απέναντι στη βαρβαρότητα και να υπερασπιστούμε τις δημοκρατικές αξίες».

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, θέλοντας να στείλει από την πλευρά του το δικό του μήνυμα για τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Βερολίνο έδωσε εντολή στον Γενικό Γραμματέα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Γιώργο Γεννηματά, να έρθει σε επικοινωνία με τον Γερμανό πρεσβευτή στην Αθήνα, Πέτερ Σόοφ.

Ο κ. Γεννηματάς εξέφρασε στον Γερμανό διπλωμάτη τα συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας προς τις οικογένειες των θυμάτων. Και πάλι με εντολή του Προέδρου της δημοκρατίας ο κ. Γεννηματάς ήρθε σε επικοινωνία σήμερα με τον πρεσβευτή-σύμβουλο στην Αθήνα, Όλεγκ Μπρετίχιν, μεταφέροντας τα συλλυπητήρια και τον αποτροπιασμό του για την τρομοκρατική επίθεση που συνέβη το βράδυ τς Δευτέρας και στην Τουρκία, με θύμα τον Ρώσο πρέσβη στην Άγκυρα την ώρα που πραγματοποιούσε ομιλία.

Διαβάστε επίσης:

«Οι ρωσοτουρκικές σχέσεις ενισχύονται» συμφωνούν Τσαβούσογλου- Λαβρόφ-Συλλήψεις στην Τουρκία

The post Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που συγκλόνισαν τους πάντες την Δευτέρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ, Δευτέρα,syriza, deftera