Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια της FIFA

12:47 12/10/2016 - Πηγή: iPop

Κύριο θέμα αναμένεται να αποτελέσει στο διοικητικό συμβούλιο της FIFA, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να σημειωθεί, πως η επίσημη ενημέρωση για το εν λόγω ζήτημα πραγματοποιήθηκε από την προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο του Κ.Κουτσοκούμνη, που έχει εξουσιοδοτηθεί από την FIFA να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημειώνεται, ότι την Τρίτη γνωστοποιήθηκε

πως το διαιτητικό δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου σχετικά με την αναβολή των εκλογών της ΕΠΟ, αλλά και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

Τι ανέφερε ο Κύπριος παράγοντας:

«Το θέμα των νέων δεδομένων στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε σχέση με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο της FIFA σε συνεδρία του την Παρασκευή. Μέχρι τότε, δεν μπορούμε να προβούμε σε οποιεσδήποτε δηλώσεις ή εκτιμήσεις. Σχετική έκθεση με ανάλυση της κατάστασης έχει αποσταλεί προς το ΔΣ της FIFA. Ευχαριστώ όλους τους φίλους για την κατανόηση».

Όλα αναμένεται να είναι πιο ξεκάθαρα μετά το συμβούλιο της FIFA, καθώς εκεί θα ληφθεί η σχετική απόφαση που θα κρίνει τα πάντα σχετικά με το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

The post Το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια της FIFA appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα