Το λάθος του STAR που πρόδωσε τις φιναλίστ του GNTM! (Video)

15:17 20/9/2019 - Πηγή: iPop

Το μεγαλύτερο spoiler που έχει γίνει μέχρι στιγμής για το φετινό Greece’s Next Top Model έγινε απ’ το… ίδιο τo STAR! Το κανάλι μ’ ένα video που έδειξε στο πρώτο επεισόδιο πρόδωσε τις φιναλίστ του GNTM!

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πρόβαλε ξανά το video με τις φιναλίστ του GNTM, με την παρουσιάστρια να λέει:

Μέχρι και φωτογράφιση με ταύρο θα δείτε… τα πλάνα που είδατε δεν

είναι περσινά, είναι φετινά και είναι οι φετινές κοπέλες και οι φετινές δοκιμασίες… Το βιντεάκι αυτό προβλήθηκε στο πρώτο επεισόδιο του GNTM τώρα κατά λάθος ή νόμιζαν πως δε θα το πάρει κανείς είδηση; Εμείς το πήραμε είδηση και αν σταματήσεις το βίντεο βλέπεις ποιες έχουν περάσει…

Η αλήθεια είναι πως όταν δείτε το video θα απορήσετε που έπαιξε στο πρώτο επεισόδιο, αποκαλύπτοντάς μας μερικά απ’ τα πρόσωπα που μπαίνουν στο σπίτι. Φυσικά, τα πλάνα είναι τόσο γρήγορα, που δεν προλαβαίνει κανείς εύκολα να διακρίνει τις κοπέλες, ειδικά στη φάση που είναι τώρα ακόμα τα επεισόδια που προβάλλονται, αφού ο κόσμος δεν έχει μάθει ακόμα καλά τις κοπέλες, ώστε να μπορεί να τις αναγνωρίσει εύκολα.

Ωστόσο, είναι σίγουρο πως πρόκειται για πλάνα απ’ τις δοκιμασίες, αφού εμφανίζονται οι κριτές και ξέρουμε πως δεν είναι από περσινές δοκιμασίες, αφού ούτε κάποια κοπέλα εμφανίζεται απ’ τον περσινό κύκλο, ούτε βλέπουμε κάποια δοκιμασία που είχαμε δει πέρυσι.

Όπως αποκαλύπτεται απ’ το video, τα φετινά υποψήφια μοντέλα θα κάνουν πασαρέλα, θα φωτογραφηθούν σε παραλία, σε μεγάλο ύψος, αλλά ακόμα και πάνω σε… ταύρο, κάτι που δεν είχε γίνει πέρυσι.

Επίσης, όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες, θα υπάρξει και φωτογράφηση με φίδια, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει πανικό στα κορίτσια.

Δες το video όπου φαίνονται οι φιναλίστ του GNTM:

Πάντως, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν ήδη πλάνα απ’ τις δοκιμασίες, καθώς φέτος το GNTM ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα και τα κορίτσια βρίσκονταν στο σπίτι ήδη απ’ το Καλοκαίρι, που σημαίνει ότι τώρα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Διάβασε κι αυτό σχετικά με το GNTM:

Διέρρευσαν φωτογραφίες απ’ την πρώτη δοκιμασία του GNTM!

Το άρθρο Το λάθος του STAR που πρόδωσε τις φιναλίστ του GNTM! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα