Το κάστινγκ που πέρασε ο Σκουλός για να μπει στο GNTM και η κόντρα με τους κριτές!

13:45 16/1/2020 - Πηγή: iPop

Ο Δημήτρης Σκουλός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή #The2NightShow μίλησε για όλα! Για το πώς βρέθηκε στο GNTM, για την νικήτρια, τις κόντρες των κριτών και την ηλικία του!

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Σκουλός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο φωτογράφος μίλησε για όλα, τόσο για το πολύ επιτυχημένο ριάλιτι του Star, όσο και για τη σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές.

Όπως αποκάλυψε, ο φωτογράφος πέρασε από κάστινγκ για να πάρει τη θέση του κριτή καθώς

υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι.

Πέρασα από κάστινγκ για να μπω στην επιτροπή. Με είδανε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, οι υπεύθυνοι, ο σκηνοθέτης και άλλοι. Μου είχαν πει ότι είχαν περάσει κι άλλοι. Δεν θα ήθελα να πάω σε μια επιτροπή που δεν θα αισθανόμουν καλά. Ήθελα να ξέρω ποια ονόματα θα είναι δίπλα μου

Και όταν έμαθε ποιοι άνθρωποι θα καθίσουν στις υπόλοιπες καρέκλες ανακουφίστηκε καθώς ο ίδιος ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη συμπάθεια μεταξύ τους, αλλά δεν είναι φίλοι να βγαίνουν για καφέ. «Γνωριζόμουν με όλους, αλλά τώρα τους έμαθα καλύτερα», είπε χαρακτηριστικά ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τις διαφωνίες μεταξύ τους… μερικές από τις οποίες τις είδαμε και on air.

Έχει υπάρξει καυγάς πίσω από τις κάμερες. Τσακωμός σε λογικά πλαίσια. Είμαστε όλοι ισχυρογνώμονες. Δεν υποχωρεί κανένας, χαμός γίνεται

Ο Δημήτρης Σκουλός όπως αποκάλυψε είναι 50 ετών και τα σχόλια που δέχεται στα social media δεν τον επηρεάζουν.

«Είχα ένα καλό από μικρός, δεν με ένοιαζε ποτέ η γνώμη των άλλων. Ξέρω ποιος είμαι. Δεν με νοιάζει τι γράφει κάποιος πίσω από ένα πληκτρολόγιο», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το τεχνικό πρόβλημα την μεγάλη βραδιά του τελικού του GNTM, ο κριτή και φωτογράφος μίλησε για μια αστοχία τεχνική.

Το κανάλι έδωσε την ψηφοφορία σε μια ξένη εταιρία. Αποφασίστηκε να μείνει η δική μας βαθμολογία, που υπήρξε και ισοβαθμία. Εμείς χαιρόμαστε γιατί δώσαμε δύο συμβόλαια σε δύο κορίτσια

Τι απάντησαν Σκουλός και Καγιά για το “φιάσκο” με την ψηφοφορία του GNTM

Τέλος, αναφερόμενος στην περσινή νικήτρια, την Ειρήνη Καζαριάν, ανέφερε πως έκανε κάποια πράγματα ενώ ήταν η καλύτερη επιλογή τότε.

Βλέπω τι κάνει στα social, είδα έκανε και ένα θεατρικό. Η Ειρήνη ήταν η καλύτερη που μπορούσαμε να διαλέξουμε τότε. Τα πήγε αρκετά καλά. Έχει κάνει κάποια πράγματα αναλογικά με το τι θα έκανε αν δεν είχε έρθει στο GNTM

Δες αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σκουλός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Διαβάστε όσα είχε πει ο Δημήτρης Σκουλός στο iPop.gr:

Ο Δημήτρης Σκουλός κάνει “zoom out” και μοιράζεται τις σκέψεις του με το iPop.gr!

Το άρθρο Το κάστινγκ που πέρασε ο Σκουλός για να μπει στο GNTM και η κόντρα με τους κριτές! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα