«Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων»- Η διαφήμιση του Heathrow που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο! (Video)

08:06 18/11/2016 - Πηγή: iPop

Η «μάχη» για την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση έχει ξεκινήσει για τα καλά! Μετά το σποτάκι του John Lewis με το αξιολάτρευτο boxer που κάνει τραμπολίνο, ήρθε η σειρά του αεροδρομίου Heathrow να κάνει τη δική του προσπάθεια, η οποία αξίζει το χειροκρότημα όλων!

Πρωταγωνιστές στο χριστουγεννιάτικο σποτάκι του Heathrow

είναι δύο αξιολάτρευτα αρκουδάκια, ο κος και η κα Bear. Εμείς παρακολουθούμε την επιστροφή στο σπίτι τους, όπου τους περιμένουν τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Το μότο της διαφήμισης είναι «και αυτό είναι το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων», το να γυρίζεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!

Η διαφήμιση έγινε φυσικά viral μέσα σε λίγες ημέρες προκαλώντας τη συγκίνηση όλου του κόσμου.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η διαφήμιση βγήκε στον «αέρα» στις 14 Νοεμβρίου λόγω της 70ης επετείου του Heathrow.

O διευθυντής του εμπορικού τμήματος του Heathrow λέει σχετικά με την διαφήμιση:

Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη περίοδος στο Heathrow. Το αεροδρόμιο σφύζει από ζωή. Οικογένειες και φίλοι επανενώνονται για αυτήν την τόσο ξεχωριστή περίοδο του χρόνου. Το λατρέψαμε το σποτ και ελπίζουμε το ταξίδι του κυρίου και της κυρίας Bear να ανταποκρίνεται στον ενθουσιασμό που αισθάνεται κανείς φθάνοντας στο χώρο των αφίξεων όταν αφήνεσαι στην αγκαλιά των αγαπημένων σου

The post «Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων»- Η διαφήμιση του Heathrow που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο! (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα