Το ήξερες ότι αυτά πρέπει να τα καθαρίζεις κάθε μέρα;

20:12 14/2/2017 - Πηγή: iPop

Όλοι αγαπάμε να έχουμε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι. Όμως, ποιος προλαβαίνει να κάνει κάθε μέρα δουλειές; Μπορεί να μην προλαβαίνεις φυσικά να κάνεις γενική κάθε μέρα, όμως, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να καθαρίζεις κάθε μέρα, χωρίς να το αμελείς, για λόγους υγιεινής.

Ποια είναι αυτά;

Πετσέτες κουζίνας

Πρόσφατες μελέτες έχουν δείξει ότι οι πετσέτες της κουζίνας, όπως επίσης και τα μικρά πετσετάκια στο μπάνιο, μαζεύουν πολλά μικρόβια. Επειδή, λοιπόν, χρησιμοποιούνται πολλές φορές μέσα στην ημέρα, πρέπει να πλένονται καθημερινά.

Κλειδιά

Αν κάτι είναι

βρώμικο απ’ αυτά που χρησιμοποιείς, αυτά είναι σίγουρα τα κλειδιά σου! Τα πλένεις συνέχεια με βρώμικα χέρια, πέφτουν στο έδαφος, μπαίνουν στην τσέπη σου… Τι άλλο θέλεις; Πέρνα τα καθημερινά με αντισηπτικό για να μειώσεις την ποσότητα των βακτηρίων που κουβαλούν.

Καφετιέρα

Η καφετιέρα σου είναι πόλος έλξης για τα μικρόβια και τη μούχλα. Γι’ αυτό το καθημερινό πλύσιμο σε κάθε κομμάτι της είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

Ξύλο κοπής

Το ξύλο κοπής είναι ένα ακόμα αντικείμενο το οποίο χρησιμοποιείς καθημερινά. Δεδομένου μάλιστα ότι κόβεις πάνω του τρόφιμα, είναι απαραίτητο να είναι καθαρό! Βύθισε το ξύλο κοπής σε ένα μείγμα με ξίδι και νερό για μερικά λεπτά. Έτσι, θα σκοτώσεις τα βακτήρια και τους μύκητες στην επιφάνειά του.

The post Το ήξερες ότι αυτά πρέπει να τα καθαρίζεις κάθε μέρα; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα