Το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Grammys (photos-videos)

18:51 16/2/2016 - Πηγή: iPop

Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες βραδιές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Η φετινή απονομή των μουσικών βραβείων Grammys, πραγματοποιήθηκε για ακόμα μια χρονιά το βράδυ τη Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Εκτός από πολύ μουσική, η 58η απονομή των μουσικών βραβείων Grammys, σημαίνει φυσικά και λαμπερές εμφανίσεις! Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά στο κόκκινο χαλί και οι διάσημοι καλεσμένοι, πόζαραν με άνεση και στυλ,

επιδεικνύοντας τις ενδυματολογικές τους high fashion επιλογές.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της φαντασμαγορικής, μουσικής βραδιάς…

Η μεγάλη νικήτρια των φετινών βραβείων Grammys, η Taylor Swift επέλεξε να φορέσει Atelier Versace και πέδιλα Stuart Weitzman, κάνοντας όλο τον κόσμο της μόδας, πραγματικά υπερήφανο με την εμφάνισή της.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, επέλεξε να φορέσει μια Givenchy Haute Couture μαύρη τουαλέτα, με την υπογραφή του σχεδιαστή Riccardo Tisci.

Ρομαντική επιλογή φορέματος από την τραγουδίστρια των Florence and the Machine, με την υπογραφή του διάσημου οίκου Gucci.

Η Beyoncé παρουσίασε το βραβείο του Καλύτερου Δίσκου της Χρονιάς, φορώντας ένα νυφικό φόρεμα Inbal Dror.

Ο Justin Bieber εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο κοστούμι Saint Laurent.

Αποδίδοντας το δικό της φόρο τιμής στον David Bowie, η Lady Gaga, περπάτησε ως άλλος Starman στο κόκκινο χαλί, φορώντας μια ψυχεδελική δημιουργία Marc Jacobs.

Ο The Weeknd, εμφανίστηκε στο πλευρό της εντυπωσιακής Bella Hadid φορώντας ένα Givenchy σμόκιν, ενώ η ντάμα του επέλεξε ένα total black outfit με την υπογραφή του Alexandre Vauthier.

Sexy εμφάνιση από την Alessandra Ambrosio, η οποία δείχνει πιο όμορφη από ποτέ μέσα στην Atelier Versace τουαλέτα της.

Η Ellie Goulding εμπιστεύτηκε για ακόμα μια φορά την Stella McCartney, φορώντας μια μακρυά υπόλευκη σατέν τουαλέτα.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς, ήταν αυτή της Kacey Musgraves, η οποία επέλεξε ένα από τα φορέματα της νέας συλλογή Armani Privé.

Ο LL Cool J εμφανίστηκε στην σκηνή των μουσικών βραβείων Gramms , φορώντας ένα wore a made-to-measure Giorgio Armani, μαύρο σμόκιν…

Εντυπωσιακές live εμφανίσεις στην σκηνή των φετινών βραβείων Grammys

Από τις πιο δυνατές σκηνικές παρουσίες ήταν αυτή της Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε στην σκηνή ως άλλος David Bowie…Αν όχι η Gaga, ποιος;

H μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, η Taylor Swift, άστραψε επί σκηνής ανοίγοντας τη σκηνή της 58ης απονομής των μουσικών βραβείων Grammys, ερμηνεύοντας το Out of the Woods.

Last but not least, η 35χρονη bombshell Sophia Vergara, συνόδευσε επί σκηνής τον Pitbull κάνοντας την Jennifer Lopez να πρασινίσει ίσως από την αναπόφευκτη σύγκριση….Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο τους είχαν βρεθεί στην σκηνή των Billboard Awards στο Las Vegas το 2014, ερμηνεύοντας με το γνωστό sexy ύφος του Pitbull, το We Are One.

photos:Glamour,Vogue,DailyMail,Popsugar

The post Το εντυπωσιακό κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων Grammys (photos-videos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα