Το αδιάβροχο μακιγιάζ δε λέει να φύγει με τίποτα από τη θέση του; Υπάρχουν λύσεις

17:36 25/1/2016 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως το αδιάβροχο μακιγιάζ το λατρεύεις αφού μένει για αρκετές ώρες στη θέση του, αλλά όταν πας να το βγάλεις, εύχεσαι να μην το είχες κάνει ποτέ.

Είναι τόσο σταθερό που θες πολύ τρίψιμο. Η λύση, όμως, δεν είναι αυτή. Το θέμα είναι να βρεις ένα τρόπο να αφαιρέσεις, όσο πιο απαλά μπορείς, τα προϊόντα χωρίς να προκαλέσεις ερεθισμούς.

Τι να κάνεις για να αφαιρέσεις το αδιάβροχο μακιγιάζ;Πάρε μέτρα για την ευαίσθητη επιδερμίδα κάτω από τα μάτια: Η συγκεκριμένη
περιοχή είναι ιδιαίτερη. Το δέρμα είναι λεπτό και θέλει ειδική φροντίδα, οπότε προτίμησε έλαια χωρίς καθόλου αλκοόλη. Μπορείς επίσης να βάλεις baby oil. Θα σου κάνει καλό.Τι να κάνεις με το υπόλοιπο πρόσωπό σου; Χρησιμοποίησε τα ίδια προϊόντα με τα μάτια σου αλλά για έξτρα σιγουριά βάλε επίσης και λοσιόν.

Η λοσιόν θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τα υπολείμματα που μπορεί να μείνουν και θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει.

Κάτι που δεν ξέρεις είναι πως μπορείς να φτιάξεις τη δική σου απαλή λοσιόν προσθέτοντας σε καθαρό ορό, λίγες μόνο σταγόνες αμυγδαλέλαιο.

Τη συγκεκριμένη λοσιόν μπορείς να τη διατηρήσεις για πολλές μέρες στο ψυγείο σου.

The post Το αδιάβροχο μακιγιάζ δε λέει να φύγει με τίποτα από τη θέση του; Υπάρχουν λύσεις appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα