Το Harvard παραδίδει online δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας

16:02 14/1/2017 - Πηγή: iPop

Το Harvard παραδίδει online δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας ακολουθώντας το παράδειγμα το παράδειγμα του Stanford University.

Το να σπουδάσεις στο Harvard είναι για πολλούς ένα άπιαστο όνειρο. Ένα όνειρο, το οποίο πλέον μπορεί να γίνει πραγματικότητα καθώς το διάσημο πανεπιστήμιο δίνει πλέον την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα φωτογραφίας του online

και δωρεάν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το αναρτημένο πρόγραμμα στην online platform Alison. Στα πλαίσια του μαθήματος υπάρχουν συνολικά 13 ενότητες, από τις οποίες η τελευταία αποτελεί μια τελική αξιολόγηση για να κλείσει ο κύκλος και να πάρει ο φοιτητής το πιστοποιητικό ότι ολοκλήρωσε το course.

Το πρόγραμμα αποτελείται κυρίως από τα βασικά της ψηφιακής φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων χρήσης λογισμικών για ρετούς, πώς να χρησιμοποιήσετε μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, την ανάγνωση ιστογραμμάτων, τη σημασία του φωτός, του χρώματος, τεχνικές για εκθέσεις και μια σύντομη ιστορία της φωτογραφίας.

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να εγγραφείς ή να πληρώσεις τέλη εγγραφής, μπορείς να ακολουθήσεις τα μαθήματα δωρεάν.

The post Το Harvard παραδίδει online δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα