Τίτλοι τέλους για Gisele Bündchen και Tom Brady – Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από 13 χρόνια γάμου

10:52 29/10/2022 - Πηγή: iPop

Ο παίκτης αμερικανικού ποδοσφαίρου και σταρ του NFL, Tom Brady και το supermodel Gisele Bündchen ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 13 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν να τραβούν χωριστούς δρόμους.

Το διαζύγιο κατατέθηκε την Παρασκευή 27/10 από την Bündchen στην κομητεία Glades της Φλόριντα. Σύμφωνα με τα δικαστήρια, ο Bündchen και ο Brady

κατέληξαν σε συμφωνία, η οποία περιελάμβανε ένα σχέδιο γονικής μέριμνας, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι όροι αυτής της συμφωνίας κατατέθηκαν στο δικαστήριο εμπιστευτικά.

Γιατί χώρισε η Gisele με τον Leonardo DiCaprio; Η συγκλονιστική αποκάλυψη απ’ την ίδια

Gisele – Tom Brady: Η ανακοίνωση για το διαζύγιο

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες εικασιών ότι η σχέση τους είχε πια τελειώσει, οι δυο τους θέλησαν να ανακοινώσουν την απόφαση για τον χωρισμό τους μέσω Instagram.

Ο Brady δήλωσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του μέσω InstaStory ότι αυτός και η Bündchen οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τις τελευταίες ημέρες.

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», είπε ο Brady χαρακτηριστικά. «Νιώθουμε ευλογημένοι που έχουμε αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Και συνέχισε λέγοντας πως «Πήραμε αυτήν την απόφαση να δώσουμε τέλος στον γάμο μας μετά από πολλή σκέψη. Αυτό είναι, φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για πολλούς ανθρώπους που περνούν το ίδιο πράγμα κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, εμείς ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλον καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που δεν έχουν γραφτεί. Το μόνο που ζητάμε είναι ιδιωτικότητα και σεβασμό σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Ευχαριστούμε.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Από την πλευρά της, και η Gisele ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με παρόμοιο τρόπο, γράφοντας πως εκείνη και ο Brady θα συνεχίσουν να προσέχουν από κοινού τα παιδιά τους «για να τους δίνουν την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν».

«Η απόφαση να τερματίσουμε έναν γάμο δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά έχουμε χωρίσει και ενώ είναι, φυσικά, δύσκολο να περνάς κάτι τέτοιο, νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι πάντα τα καλύτερα στον Tom».

Το timeline της σχέσης τους

Η Bündchen και ο Brady έχουν μαζί δύο παιδιά — έναν γιο, τον Benjamin, και μια κόρη, τη Vivian. Ο Brady έχει επίσης έναν γιο, τον Jack, από προηγούμενη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Moynahan.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Από τότε που γνωρίστηκαν, ο Brady και η Bündchen, ήταν ένα ζευγάρι που βρισκόταν συνεχώς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν γνωρίστηκαν, ο Brady είχε ήδη κερδίσει τρία Super Bowls με τους New England Patriots και η Bündchen ήταν μια από τις κορυφαίες φιγούρες στη βιομηχανία της μόδας. Το 2016 έγινε το πιο ακριβοπληρωμένο και πλουσιότερο μοντέλο στον κόσμο.

Οι wellness κανόνες που προτείνει η Gisele για μια ευτυχισμένη ζωή

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen παντρεύτηκαν το 2009, αφού γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού φίλου και πήγαν στο πρώτο τους ραντεβού το 2006.

«Τη στιγμή που τον είδα, χαμογέλασε και είπα: «Αυτό είναι το πιο όμορφο, χαρισματικό χαμόγελο που έχω δει ποτέ!» είπε η Bündchen στο Vanity Fair το 2009. «Καθίσαμε και μιλήσαμε για τρεις ώρες. Έπρεπε να πάω σπίτι για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν ήθελα να φύγω. Ξέρεις αυτό το συναίσθημα που δεν χορταίνεις τον άλλον; Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, δεν περάσαμε ποτέ μια μέρα χωρίς να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον».

Ο γάμος τους χωρίστηκε σε δύο τελετές, μια σε καθολική εκκλησία στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και μια άλλη με φίλους στην Κόστα Ρίκα.

View this post on Instagram

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

«Μερικές φορές λέω στους ανθρώπους ότι ο σύζυγός μου και εγώ αγαπιόμαστε τόσο πολύ που παντρευτήκαμε δύο φορές», έγραψε η Gisele στο βιβλίο της «Lessons: My Path to a Meaningful Life».

Μετά από 22 σεζόν στο NFL, ο Brady ανακοίνωσε την αποχώρησή του τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά στη συνέχεια ανακοίνωσε τον Μάρτιο ότι θα επέστρεφε για άλλη μια σεζόν. Από τότε, υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το αν ο Brady και η Bündchen μάλωναν για την απόφασή του να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

Για πρώτη φορά η Gisele αποκάλυψε γιατί έφυγε απ’ τη Victoria’s Secret

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τίτλοι τέλους για Gisele Bündchen και Tom Brady – Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του μετά από 13 χρόνια γάμου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα