Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Shakira και Pique: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους!

15:04 4/6/2022 - Πηγή: iPop

Χώρισαν η Σακίρα και ο Πικέ και με κοινή τους ανακοίνωση μέσω του πρακτορείου EFE το επιβεβαίωσαν, καλώντας τους πάντες να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. Εδώ και λίγες μέρες άλλωστε κυκλοφορούσε η φήμη πως ο ποδοσφαιριστής και η πασίγνωστη τραγουδίστρια δεν είναι πια μαζί. Το γεγονός έγινε και επίσημο με κοινή ανακοίνωση των δύο στο ισπανικό πρακτορείο.

J. Lo και Shakira έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα που λίγοι κατάλαβαν! | Video

Χώρισαν η Σακίρα και ο Πικέ: Η σχετική τους ανακοίνωση

«Με λύπη ανακοινώνουμε

τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η κορυφή των προτεραιοτήτων μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» αναφέρει η τοποθέτηση, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα από το γραφείο που εκπροσωπεί την Σακίρα.

Την Τετάρτη (1/6) το El Periodico είχε αποκαλύψει την είδηση του χωρισμού. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως ο Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την απατά, ενώ η ίδια έχει ήδη φύγει από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη.

Το χρονικό της σχέσης Σακίρα- Πικέ

Ο Πικέ ήταν σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Ο Πικέ, σε συνέντευξή του στη «L’Esportiu», και έπειτα από δέκα χρόνια σχέσης με την αγαπημένη του Σακίρα, είχε εξομολογηθεί: «Κέρδισα τον πιο μεγάλο τίτλο για αθλητή και γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου. Έφυγα διαφορετικός από την Νότια Αφρική και έζησα μια αξέχαστη εμπειρία».

Η Σακίρα, σε δηλώσεις της στο E! Online είχε αναφέρει: «Θυμάμαι να μου λέει πως ήθελε να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ, γιατί ήθελε να με δει εκεί και στη συνέχεια να με προσκαλέσει σε ένα ρομαντικό δείπνο. Και το έκανε».

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ είχε ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Η Shakira μαζί με τα παιδιά της σε ρυθμούς…Μουντιάλ (Video)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Τίτλοι τέλους ανάμεσα σε Shakira και Pique: Ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα