Τι θα συμβεί αν «πειράξεις» την ιστορία; «Το Μυστικό Βιβλίο» σου έχει την απάντηση! -Διεκδίκησέ το!

17:42 22/12/2016 - Πηγή: iPop

«Το Μυστικό Βιβλίο», το πρώτο μυθιστόρημα του Γκρέγκορι Σάμακ, έχει αποτελέσει το απόλυτο εκδοτικό φαινόμενο στη Γαλλία, καθώς ο συγγραφέας του το εξέδωσε μόνος του καικατευθείαν εκτινάχτηκε στις πρώτες θέσεις του Amazon, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές ! «Το Μυστικό Βιβλιό» σε περιμένει να ταξιδέψεις μαζί του μέσα στην ιστορία, να την πειράξεις και να δεις το αποτέλεσμα! Δήλωσε συμμετοχή

και εσύ στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα από τα 3 αντίτυπα του βιβλίου που σου κάνει δώρο το ipop.gr!

«Το Μυστικό Βιβλιό» σίγουρα θα το λατρέψεις καθώς μέσα από τις γλαφυρές περιγραφές του θα σε ταξιδέψει στα παιδικά χρόνια της ζωής του Αδόλφου Χίτλερ και θα σου δείξει τι θα μπορούσε να συμβεί αν ένας άνθρωπος είχε στα χέρια του την μοίρα του κόσμου και έπαιζε μαζί της!

Πώς θα διεκδικήσετε ένα απ’ τα τρία αντίτυπα του βιβλίου «Το Μυστικό Βιβλίο»;

Μπορείτε να διεκδικήσετε τρία αντίτυπα του βιβλίου «Το Μυστικό Βιβλίο» κάνοντας like και share στο προφίλ σας στο Facebook το σχετικό post που θα βρείτε στη σελίδα του iPop.gr στο Facebook.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στο ηλιοβασίλεμα της ζωής του ο Ελιάς Άιν αποτραβιέται σ’ ένα χωριουδάκι, κάπου ξεχασμένο στην Αυστρία. Στο καινούργιο του σπίτι, ανακαλύπτει μια κρυμμένη σκάλα που τον οδηγεί σ’ ένα τεράστιο δωμάτιο γεμάτο βιβλία. Ένα συγκεκριμένο βιβλίο τραβάει την προσοχή του. Καθώς το ανοίγει και αρχίζει να γυρίζει τις σελίδες, συνειδητοποιεί ότι κάθε σελίδα λέει την ιστορία και ενός διαφορετικού ατόμου κι ότι οι ζωές όλων –παρελθόν, παρόν και μέλλον– περιλαμβάνονται με κάθε λεπτομέρεια.

Ο Ελιάς έχει βρει το Μεγάλο Βιβλίο της Ζωής, όπου ο Θεός καταγράφει τη μοίρα του κάθε ανθρώπου. Ο Ελιάς είναι συνεπαρμένος από τη δύναμη που έχει στα χέρια του. Χάρη στο μυστικό βιβλίο έχει μια ευκαιρία να σώσει τους αγαπημένους του και να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας για έναν ολόκληρο λαό.

Μια ιστορία που μιλάει για τη φιλία και το θάρρος, για το μίσος και τη δειλία. Ένα μυθιστόρημα που αντικατοπτρίζει όσο τίποτε άλλο την εποχή μας.

Λίγα λόγια για τον Γκρέγκορι Σάμακ

Ο Γκρέγκορι Σάμακ είναι στέλεχος στον χώρο της τηλεόρασης. Ζει στο Παρίσι με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Το Μυστικό Βιβλίο είναι το πρώτο του μυθιστόρημα και αποτέλεσε εκδοτικό φαινόμενο στη Γαλλία αφού ο συγγραφέας το εξέδωσε μόνος του και το βιβλίο εκτινάχτηκε στις πρώτες θέσεις του Amazon, λαμβάνοντας διθυραμβικές κριτικές και παραμένοντας στα ευπώλητα για δύο μήνες.

The post Τι θα συμβεί αν «πειράξεις» την ιστορία; «Το Μυστικό Βιβλίο» σου έχει την απάντηση! -Διεκδίκησέ το! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα