Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (30/4/2017)

07:10 30/4/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Σήμερα για το ζώδιό σου είναι πολύ θετικό ότι τα γεγονότα θα συμβαίνουν αργά, αλλά σταθερά. Θα καταφέρεις να λύσεις εύκολα τα προβλήματα και τις παρεξηγήσεις, που πιθανόν θα εμφανιστούν. Ωστόσο, επειδή τελευταία κουράζεσαι πολύ, καλό θα ήταν να κοιτάξεις λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί ίσως εμφανιστούν προβλήματα.

Ταύρος

Σήμερα θα έχεις έντονα συναισθήματα και από το μεσημέρι και μετά ίσως εμφανισθούν και μελαγχολικά συναισθήματα . Η θετική σκέψη είναι το παν. Καλό θα ήταν να περάσεις χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα, φιλικά ή οικογενειακά, να συζητήσεις όλα τα θέματα που σε απασχολούν

και βεβαίως να τους μεταδώσεις αισιοδοξία. Να πάρεις σοβαρά υπόψιν σου τις συμβουλές τους.

Δίδυμοι

Η επιτυχία έρχεται όταν προχωράς με θάρρος σε ό,τι κάνεις. Μπορείς να διαπρέψεις με ό,τι κι αν ασχοληθείς, αν το κάνεις με αισιοδοξία και χαμόγελο. Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις με δικά σου άτομα, φιλικά ή συγγενικά, και βεβαία να προσέξεις τα λεγόμενά σου.

Καρκίνος

Η παρουσία σου σήμερα δεν περνάει απαρατήρητη, φαίνεται καθαρά η διπλωματία και η εφευρετικότητά σου. Μη χαραμίσεις λοιπόν τα προσόντα σου στο να αντικρούεις κακίες και ζήλιες. Όλες οι κακόβουλες κριτικές πέφτουν σήμερα στο κενό, αφού η ευφράδειά σου γοητεύει και τους πιο εχθρικούς απέναντι σου.

Λέων

Στηρίξου στις δυνάμεις σου σήμερα και δούλεψε σκληρά, αφού οι υποχρεώσεις σου συνεχώς πληθαίνουν. Δε χρειάζεται αδράνεια, αλλά δυναμικότητα.

Παρθένος

Με τη δυναμική σου διάθεση μπορείς να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Όποιες δυσκολίες και αν εμφανιστούν, θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος της ημέρας η ζυγαριά σίγουρα θα έχει θετικό πρόσημο.

Ζυγός

Τη σημερινή ημέρα θα πρέπει να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, προκειμένου να επιλέξεις στη συνέχεια μία σωστή πορεία. Μην ανακοινώνεις τα σχέδιά σου σε γνωστούς και φίλους, αλλά μόνο στα πολύ κοντινά σου πρόσωπα, που σε αγαπούν και σε νοιάζονται. Μόνο αυτοί μπορούν να σε βοηθήσουν αποτελεσματικά.

Σκορπιός

Με ό,τι καταπιαστείς σήμερα, θα έχεις τέλεια αποτελέσματα. Τις προτάσεις που σου γίνονται πρέπει να τις σκεφτείς καλά, πριν πάρεις αποφάσεις ζωής. Τα άτομα που σε νοιάζονται πραγματικά, θα σε συμβουλεύσουν για το δικό σου καλό.

Τοξότης

Αυτή η μέρα είναι πολύ καλή για σένα, αγαπητέ Τοξότη. Η διπλωματία σού είναι απαραίτητη προκειμένου να διαχειριστείς τις καταστάσεις, που εδώ και πολύ καιρό σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία, προκειμένου να πραγματοποιήσεις ενδοσκόπηση, ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Ο περίγυρος πολλές φορές μας επηρεάζει αρνητικά, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Συνέχισε ό,τι κάνεις με αποφασιστικότητα, ενέργεια και δύναμη και μη παρασύρεσαι. Ακολούθησε την πεπατημένη και όλα θα πάνε τέλεια.

Υδροχόος

Η “τρέλα” που έχεις την τελευταία περίοδο, βλέπεις ότι σου βγαίνει σε καλό, διότι έχεις δημιουργήσει άμυνες και αποβάλλεις τα αρνητικά κύματα που σου χτυπούν την πόρτα. Είσαι σε μία δυναμική περίοδο και αυτό φαίνεται σε κάθε σου κίνηση, συνέχισε έτσι, γιατί έχεις μόνο οφέλη.

Ιχθείς

Οι προσπάθειές σου τον τελευταίο καιρό σου έχουν αποφέρει σημαντικές επιτυχίες. Η σημερινή ημέρα θα είναι σαν τις προηγούμενες, αρκεί να μην ξεχάσεις τη σκληρή εργασία. Απόφυγε τις επαφές που θέλουν να σε δουν να αποτυγχάνεις, διότι μόνο τρικλοποδιές θα σου βάλουν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (30/4/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα