Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/6/2017)

06:10 29/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, είσαι ένας δυναμικός και ζωντανός χαρακτήρας και αυτό σε βοηθάει για να ξεπεράσεις προβλήματα και καταστάσεις που σε ταλανίζουν όλο αυτόν τον καιρό. Βάζεις πολλούς στόχους και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Τα περισσότερα από αυτά θα τα πετύχεις. Προσπάθησε να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα που σε απασχολούν και απέφυγε εκνευρισμό και διαπληκτισμούς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, δες τα πράγματα με άλλο μάτι. Αισιόδοξα. Για να λυθούν οποιαδήποτε προβλήματα που μπορεί να σε αγχώνουν πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με ένα διαφορετικό τρόπο από αυτό που έκανες μέχρι τώρα. Θα δεις ότι

πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, αφού και εσύ τα αντιμετωπίζεις με θετική σκέψη.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε ο δυναμισμός και αυτοπεποίθηση σου θα είναι στα ύψη. Οι κοινωνικές επαφές ευνοούνται με αποτέλεσμα όχι μόνο να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και να γνωρίσεις καινούρια ενδιαφέροντα άτομα. Προσπάθησε να επωφεληθείς από τον νέο κύκλο γνωριμιών που θα κάνεις και να προωθήσεις τα σχέδια σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε , η μέρα σήμερα θα φέρει αρκετά προβλήματα. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και επιστράτευσε την υπομονή και το θάρρος σου για να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις. Προσπάθησε να μην πάρεις μέρος σε παρασκηνιακές συζητήσεις γιατί αυτό θα είναι εις βάρος σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο της ζωής σου. Προσπάθησε να βάλεις σε μια τάξη τα πράγματα έστω και σε θεωρητικό επίπεδο για να μπορέσεις αργότερα να το κάνεις πράξη. Μην πάρεις βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις που θα σου κοστίσουν. Φρόντισε να δεις τα πράγματα σφαιρικά. Μην ανησυχείς η επιτυχία είναι κοντά.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή μέρα σε εφοδιάζει με πείσμα και διορατικότητα για να αντιμετωπίσεις τις δυσάρεστες καταστάσεις που θα προκύψουν. Θα βγουν στο προσκήνιο οικογενειακά ζητήματα των οποίων είχες ξεχάσει την ύπαρξη τους και αυτό θα σου φέρει αναστάτωση. Μπορεί αν χρειαστεί να ζητήσεις τη βοήθεια και τη συμβουλή φίλων για να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις. Κάνε αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για τον εαυτό σου.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να διεκδικήσεις όλα όσα σου αξίζουν. Προσπάθησε να δείξεις τις δυνατότητες σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου με δυναμικότητα και θάρρος. Προσοχή σε μικροατυχήματα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα θα σε βοηθήσει να λύσεις ζητήματα που σε κρατάνε πίσω. Θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά, θέτοντας καλύτερες και πιο στέρεες βάσεις για το μέλλον σου. Πρόσεξε λίγο την υγεία σου γιατί οι γρήγοροι ρυθμοί που ακολουθείς καθημερινά, σε έχουν καταβάλλει και σωματικά και ψυχολογικά.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να αλλάξεις τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου για να σκεφτείς και να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα για να μπορέσεις να πράξεις αναλόγως. Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να μπεις σε μια καινούρια περίοδο ευημερίας.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα είναι γεμάτη με ευκαιρίες, τις οποίες θα πρέπει να ζυγίσεις, για να καταφέρεις να επωφεληθείς. Μην γκρινιάζεις για την κούραση σου, τώρα που βλέπεις τις προσπάθειες σου να καρποφορούν. Σκέψου την επιτυχία και θα οπλιστείς με δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσεις.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η δημιουργικότητα και η θετική σου διάθεση θα είναι σε τόσο καλά επίπεδα σήμερα που θα καταφέρεις να εξελίξεις και τον εαυτό σου αλλά και τους γύρω σου. Τα σχέδια σου θα προωθηθούν με ευκολία και οι στόχοι σου θα επιτευχθούν πολύ σύντομα.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η κούραση που έχει συσσωρευτεί είναι μεγάλη και νιώθεις τις δυνάμεις σου να σε εγκαταλείπουν. Μην τα παρατάς τώρα που έχεις μπει στην τελική ευθεία για την επίτευξη των στόχων σου. Επίσης, κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αυτό που φαίνεται, για αυτό να είσαι επιφυλακτικός με τις καινούργιες γνωριμίες. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα και μην αποκαλύπτει πράγματα για εσένα, σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις καλά..

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (29/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα