Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/7/2017)

06:10 27/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, τελευταία έχεις αμελήσει να κάνεις πολλά πράγματα που απαιτούν από εσένα τις δικές σου ενέργειες. Καλό είναι να προχωρήσεις με την διευθέτησή τους και να μην επιτρέψεις άλλο στο συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάς να σου καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας. Μπορεί να νιώθεις άσχημα συναισθήματα, αλλά βρίσκοντας το κουράγιο να κάνεις όσα πρέπει στην καθημερινότητά σου, παίρνεις κουράγιο και δύναμη για να συνεχίσεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το άγχος που σε έχει καταβάλει σε έχει κάνει πλέον δυσλειτουργικό και έχει ξεφύγει από αυτό που λέμε «δημιουργικό» άγχος. Λειτουργεί ως τροχοπέδη

στην πρόοδό σου και σου δημιουργεί εμπόδια. Προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με σύνεση, μετριάζοντας την έντασή του. Κάνε τα σχέδια για το μέλλον σου και μην αφήσεις τους τρίτους να εμπλακούν σε αυτά. Οι επιλογές είναι δικές σου και στηρίζονται σε αυτά που χρειάζεσαι και επιθυμείς.

Δίδυμοι

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα προκύψουν ζητήματα για τα οποία θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Προτού το κάνεις, όμως, θα πρέπει να τα διερευνήσεις και να σιγουρευτείς ότι η εξέλιξή τους δεν θα σου κάνει κακό. Φρόντισε να εντείνεις την προσοχή σου και να πράττεις με περισσότερη έμφαση στις λεπτομέρειες και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Έτσι θα γίνεις πολύ περισσότερο αποτελεσματικός στις ενέργειές σου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πέρασες από μια δύσκολη και ταραχώδη κατάσταση τελευταία, τα αποτελέσματα της οποίας είναι εμφανή στο παρόν. Επίσης, εξαιτίας της δυσκολεύεσαι να κάνεις όνειρα για το μέλλον, μιας και η εμπειρία αυτή δεν σου επιτρέπει να απομακρυνθείς πολύ από την λογική. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να επεξεργαστεί όσα συνέβησαν και να ξαναβρεί τους ρυθμούς σιγά-σιγά. Θα δεις ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αρκεί να κινείσαι με ηρεμία και ψυχραιμία.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, σήμερα οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες και βαρύνουσας σημασίας. Εκμεταλλεύσου τη ροή των γεγονότων, συγκρατώντας την μεγάλη σου χαρά για όσα συμβαίνουν. Να ξέρεις ότι το μοναδικό εμπόδιο που πρέπει να δεις με σοβαρότητα είναι ο ίδιος σου ο εαυτός. Μοιάζεις να απαιτείς πράγματα πέρα του εφικτού. Παράλληλα τρέχουν ζητήματα που αφορούν στην οικογενειακή εστία και χρειάζονται σύνεση για να τα αντιμετωπίσεις.

Παρθένος

Από σήμερα θα δεις διάφορους τομείς της ζωής σου να προοδεύουν και να εξελίσσονται με αποτέλεσμα τίποτα να μην φαίνεται πια το ίδιο. Σίγουρα θα ξαφνιαστείς και ίσως νιώσεις ότι ο τρόπος που εξελίσσονται τα πράγματα δεν είναι αυτός που περίμενες. Μην βιαστείς να οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Λίγο πιο κάτω θα δεις ότι τα αποτελέσματα είναι πολύ ωφέλιμα για εσένα και σε δικαιώνουν, δίνοντάς σου μια ζωή πολύ πιο άνετη. Όλα αυτά θα σου φτιάξουν σιγά σιγά τη διάθεση.

Ζυγός

Οι μέχρι τώρα προσπάθειές σου, αγαπητέ Ζυγέ, φαίνεται να πιάνουν τόπο και να σε οδηγούν σε επιτυχή αποτελέσματα. Θα λάβεις πολλή ικανοποίηση από τις εξελίξεις γεγονός που θα σου φτιάξει πολύ τη διάθεση. Οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σου και συναισθάνονται την επιτυχία σου. Συνέχισε να λειτουργείς με υπευθυνότητα και μεθοδικότητα , ώστε και τα επόμενα βήματα να γίνουν με σταθερότητα.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο τρόπος που χειρίζεσαι την πραγματοποίηση των σχεδίων σου σε κάνει να είσαι ιδιαίτερα αποτελεσματικός. Η επιτυχία σου αναπτερώνει το ηθικό και σου δίνει δύναμη να συνεχίσεις με τα επόμενα βήματά σου. Πρόσωπα από την οικογένειά σου στέκονται στο πλάι σου και μοιράζεσαι μαζί τους την χαρά σου και την ελπίδα που σου δημιουργούν οι εξελίξεις. Πάρε δύναμη από το γεγονός ότι οι ικανότητές σου φέρνουν αποτελέσματα και φτιάξε τα σχέδια για να πας παρακάτω.

Τοξότης

Η συμπεριφορά σου ,αγαπητέ Τοξότη, είναι επηρεασμένη από κάποια βασικά ένστικτα που σε καθοδηγούν και ως αποτέλεσμα κάνεις σφάλματα και κινήσεις που δεν έχουν λογική. Αναθεώρησε τη σκέψη σου. Απρόσμενες παρεμβάσεις τρίτων δημιουργούν νέα δεδομένα που αποκαθιστούν μη λειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος. Ο τρόπος που θα το διαχειριστείς λεκτικά είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, μια νέα κατάσταση σου δημιουργεί έντονες σκέψεις και αμφιβολίες. Αυτή σχετίζεται με ένα άτομο που μόλις μπήκε στη ζωή σου και σε κάνει να επαναφέρεις εμπειρίες και συναισθήματα του παρελθόντος. Κάτι σου θυμίζει ο τρόπος του, η στάση του, η γενική του φιγούρα, αλλά μην ξεγελαστείς από τα παιχνίδια του μυαλού. Ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και οφείλεις να του δώσεις μια ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλά προτού πάρεις τις αποφάσεις σου για αυτόν.

Υδροχόος

Η ημέρα είναι κομμάτι μιας περιόδου κατά την οποία τα δεδομένα στη ζωή σου απαιτούν καθαρή σκέψη και ψυχρή λογική. Προκειμένου να ανταπεξέλθεις σωστά στις υποχρεώσεις σου ακολούθησε έναν σωστό προγραμματισμό με πειθαρχία και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος τα αποτελέσματα θα είναι τα επιθυμητά. Πρόσεξε να μην αφήσεις τον έλεγχο από τα χέρια σου ή μην επιτρέψεις σε τρίτους να σε κατευθύνουν.

Ιχθείς

Από σήμερα και όλο το επόμενο διάστημα θα διαπιστώσεις μια έντονη δραστηριότητα γύρω σου. Όλο κάτι νέο θα συμβαίνει, οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρίσκουν αργά και σταθερά τη λύση τους, σημαντικές συζητήσεις θα γίνονται, κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν. Αυτό σημαίνει ότι είναι περίοδος εξελίξεων και κάπου εκεί ανάμεσα, εσύ θα πρέπει να παίξεις σωστά τα χαρτιά σου για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Η επιτυχία σε περιμένει λίγο πιο κάτω.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (27/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα