Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/6/2017)

07:34 21/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, η ημέρα είναι απαιτητική με αποτέλεσμα να δοκιμάζονται και τα νεύρα σου και οι αντοχές σου, ενώ καταστάσεις που παραμένουν άλυτες ζητούν λύση εδώ και τώρα. Μην πτοείσαι και επιστράτευσε το μαχητικό σου χαρακτήρα για να τα αντιμετωπίσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις. Βάλε τις εκκρεμότητες σε μια σειρά και προγραμμάτισέ τις, ώστε να καταφέρεις να εξισορροπήσεις τις υποχρεώσεις με την ανάπαυσή σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα

θα είναι αρκετά τυχερή για εσένα και ευνοϊκή προς τα σχέδιά σου. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να υλοποιήσεις αυτά που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αυτοσυγκράτηση και καθαρό νου , ώστε να δεις τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις και έτσι να λάβεις τις αντίστοιχες αποφάσεις. Κινήσου με παρρησία και μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να σε σταματήσουν.

Δίδυμοι

Η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε. Σε ευνοεί σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα η ευρηματικότητά σου βρίσκεται στα ύψη , τόσο που καταφέρνεις να καθηλώσεις την προσοχή των γύρω σου. Γίνεσαι το επίκεντρο στις παρέες σου και αυτό το απολαμβάνεις. Αναμένονται ευκαιρίες και ανοίγματα σε πολλούς τομείς, τα θετικά αποτελέσματα των οποίων δεν θα αργήσεις να τα δεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα φαίνεται πως στρώνεται το έδαφος για νέες καταστάσεις και δραστηριότητες που δεν είχες υπολογίσει. Αυτό είναι φυσικό να σε αναστατώσει, αλλά εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις τα μέτρα σου και να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια. Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεκτικός και να δίνεις σημασία ακόμη και σε πράγματα που σου φαίνονται μικρά. Πολλές φορές κάνουν τη διαφορά και θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν στα σωστά συμπεράσματα.

Λέων

Η ημέρα αγαπητέ Λέων, απαιτεί καθαρό μυαλό και αυτοέλεγχο. Κοπιάζεις πολύ αυτή την περίοδο και οι υποχρεώσεις σου είναι αρκετές. Μην ανησυχείς , όμως, γιατί τα θετικά αποτελέσματα είναι σίγουρα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι υπομονή. Και μάλιστα διπλή , ώστε να αναμένεις την επιτυχία, αλλά και για να ανταπεξέλθεις στις αυξημένες υποχρεώσεις που εισβάλλουν στο πρόγραμμά σου.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, δώσε προσοχή! Έχεις χάσει την ουσία της ζωής. Μην αναλώνεσαι σε ανούσια πράγματα. Έχεις επικεντρωθεί στο τρόπο που σε βλέπουν οι άλλοι και προσπαθείς απεγνωσμένα να φτιάξεις το δημόσιο προφίλ σου, έτσι ώστε να είναι αποδεκτό από όλους. Άλλαξε τρόπο σκέψης και επικεντρώσου λίγο στα συναισθήματά σου και σε αυτά που πραγματικά θέλεις και επιδιώκεις. Κάνε τα σχέδιά σου και ονειρεύσου το μέλλον.

Ζυγός

Ο αγώνας έφτασε στο τέρμα και εσύ ανήκεις στην τριάδα των νικητών. Για αυτό το λόγο ρίξε τους ρυθμούς σου και απόλαυσε τη γλύκα της νίκης. Κουράστηκες αρκετά για να φτάσεις εδώ, τα έβαλες με τον ίδιο σου τον εαυτό αρκετές φορές, άρα τώρα δώσε χρόνο στον εαυτό σου να απολαύσει την επιτυχία. Και μάλιστα δεν υπάρχει χώρος για άλλα συναισθήματα όπως φόβος ή ανασφάλειες που σχετίζονται με τις μελλοντικές σου προσδοκίες.

Σκορπιός

Μήπως κάποιο πρόσωπο του κλειστού σου κοινωνικού κύκλου σου δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνεις τις γνώσεις σου; Άδραξε την ευκαιρία και μην το σκέφτεσαι πολύ, αγαπητέ Σκορπιέ. Να ξέρεις ότι η ευκαιρία αυτή δεν θα συνεχίσει να υφίσταται για πολύ. Θα νιώσεις πιο ψύχραιμος και ρεαλιστής , γεγονός που θα σε καλμάρει και θα σε βγάλει από την πρίζα. Κράτα αυτή την οπτική γιατί ίσως αποδειχθεί δυνατό όπλο σε πράγματα που ακολουθούν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, να ξέρεις πως οι άνθρωποι γύρω σου πάντα θα βρουν κάτι να πουν για εσένα είτε κάνεις κάτι είτε όχι. Για αυτό μην απογοητεύεσαι για αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου. Κράτα την κακεντρέχεια των γύρω σου μακριά από εσένα. Στηρίξου στους φίλους σου και συνέχισε την καθημερινότητά σου μαζί τους. Η ύπαρξή τους σε γεμίζει και σε κάνει να νιώθεις ανακούφιση που τους έχεις στη ζωή σου. Όσον αφορά σε αυτούς που σε κακολογούν , κράτα χαμηλό προφίλ. Να θυμάσαι ότι η ζωή γυρίζει όπως ο τροχός και έρχονται τα πάνω κάτω.

Αιγόκερως

Περίεργο το σημερινό σενάριο για εσένα αγαπητέ Αιγόκερε. Ένα άτομο που γνωρίζεις θα σε φέρει σε επαφή με ένα άλλο πρόσωπο, χωρίς να είναι ξεκάθαρος ο λόγος. Η μοίρα μάλλον θα παίξει τα παιχνίδια της. Δέξου αυτή την επαφή και δες πως μπορείς να επωφεληθείς για το μέλλον. Από την άλλη η τύχη είναι με το μέρος σου σήμερα. Κάτι πολύ ιδιαίτερο και απρόσμενο θα σου δοθεί ή θα σου συμβεί. Πάντως θα είναι σίγουρα πολύ καλό για εσένα.

Υδροχόος

Σήμερα το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του μέσω ενός προσώπου, με το οποίο η καθημερινότητα σας απομάκρυνε, αγαπητέ Υδροχόε. Το παρόν ,λοιπόν, έρχεται για να αλλάξει αυτή την κατάσταση και να ανανεώσει αυτή την επικοινωνία που καλό θα ήταν να την δείτε με μια φρέσκια ματιά. Δεν συμβαίνουν τα πράγματα τυχαία και μάλιστα ίσως κάποια να είναι και μοιραία. Ποτέ δεν ξέρεις…

Ιχθείς

Μην παραπονιέσαι άλλο αγαπητέ Ιχθύ, γιατί η ημέρα σήμερα σε ωφελεί στο έπακρο. Υπάρχουν άτομα που αναγνωρίζουν τη δυναμική σου και πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις. Επομένως, άρπαξε την ευκαιρία που θα σου δώσουν για να εξελιχθείς. Η συμβολή τους θα είναι σημαντική. Την ίδια στιγμή, το σύμπαν μοιάζει σύμμαχός σου και για αυτό θα σου στείλει κάποιον, κάτι ή μια κατάσταση που σε βοηθάει να κάνεις τα βήματα που θες προς το στόχο σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (21/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα