Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/5/2017)

07:33 12/5/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Με την Σελήνη να κινείται σήμερα στον Τοξότη, η επαναστατική σου διάθεση σε οδηγεί σε πολυπόθητες ανατροπές, που δημιουργούν μια νέα, πιο ευχάριστη πραγματικότητα. Αυτό θα σε ικανοποιήσει πολύ και θα γίνεις πιο θετικός στο εξής.

Ταύρος

Έχεις πιεστεί αρκετά τελευταία, από εμπόδια που συναντούσες διαρκώς στο δρόμο σου, και αγχώνεσαι πολύ για το μετά. Σήμερα όμως θα απαλλαγείς από καθετί αρνητικό και θα επικεντρωθείς στο μέλλον σου. Ευχάριστα

γεγονότα επίσης θα λάβουν χώρα και στο χώρο της οικογένειάς σου και αυτό σε χαροποιεί.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις τόσα πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις να φέρεις σε πέρας, που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Οργάνωσε το χρόνο και τις δουλειές σου, για να είσαι αποτελεσματικός και ταυτόχρονα συνεπής, χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια αντοχής σου. Δείξε μεγάλη επιφυλακτικότητα προς άτομα που προσπαθούν να σε βοηθήσουν, ενώ στην πραγματικότητα είναι εχθροί σου.

Καρκίνος

Θα πιεστείς πολύ προκειμένου να δώσεις οριστικό τέλος σε θέματα που χρόνιζαν και σε άγχωναν. Μην είσαι τόσο συντηρητικός και τόλμησε να κάνεις την επανάστασή σου, επιφέροντας εκείνες τις ανατροπές που θα αλλάξουν τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Λέων

Σήμερα μην επηρεάζεσαι από σχόλια τρίτων, συγκεντρώσου και μόνος σου προσπάθησε να ισορροπήσεις τα πράγματα. Απανωτές εξελίξεις θα αναταράξουν τη ζωή σου και θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Φρόντισε λοιπόν να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο και να διαχειριστείς με ψυχραιμία καθετί, που θα σπάσει τη ρουτίνα σου.

Παρθένος

Σήμερα φρόντισε να μείνεις μακριά από ακρότητες και υπερβολές, γιατί ίσως έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε τη δυνατότητα σε όσους σε νοιάζονται, να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές και να είσαι σε ετοιμότητα να αδράξεις κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί στο δρόμο σου.

Ζυγός

Η ημέρα θα σε βρει ιδιαίτερα αγχωμένο, λόγω των πολλών καθηκόντων που έχεις αναλάβει. Πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή και σωστά προετοιμασμένος, ώστε να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και να ξεμπερδεύεις γρήγορα. Μην αφήσεις τα νεύρα σου και την απελπισία που αισθάνεσαι, να κυριαρχήσουν και να σε επηρεάσουν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε.

Σκορπιός

Μην επιτρέψεις σε τυχόν εμπόδια να σε αποσυντονίσουν και να σε πτοήσουν, και κάνε ό,τι μπορείς προκειμένου να τα ξεπεράσεις γρήγορα. Σήμερα καλό θα ήταν να κρατήσεις πιο χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα γίνουν με άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις να πεις πράγματα που δεν πρέπει και να οδηγηθείς σε έντονους καυγάδες.

Τοξότης

Η μέρα θα σταθεί αρωγός σου στην προσπάθεια να αντιμετωπίσεις κάθε προβληματική κατάσταση. Έχοντας λοιπόν την εύνοια των αστρολογικών όψεων, δράσε άφοβα, αλλά μην ξεχνάς να έχεις πάντα πυξίδα σου τη λογική. Μην κάνεις βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις, γιατί δε θα σου βγουν σε καλό. Επίσης, πρόσεχε άτομα που σε περιτριγυρίζουν και ενδέχεται να θέλουν το κακό σου, οπότε μην εμπιστεύεσαι τους πάντες.

Αιγόκερως

Δυσκολίες και εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου, θα απαιτήσουν να είσαι περισσότερο διαλλακτικός, αλλά και αποφασιστικός. Έχεις όλα τα φόντα να τα καταφέρεις, αρκεί να μείνεις πιστός στον εαυτό σου και στην πορεία που έχεις χαράξει. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία που έψαχνες να τακτοποιήσεις κάθε εκκρεμότητά σου και θα κάνεις νέα ξεκινήματα.

Υδροχόος

Ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε πίεζαν, δείχνουν να βρίσκουν το δρόμο τους κι εσύ αποφορτίζεσαι. Μπαίνεις σε μια νέα φάση, άκρως δημιουργική, όπου κλείνεις οριστικά κάθε ανοιχτή πόρτα με το παρελθόν και κάνεις νέα, δυναμικά ξεκινήματα, γεμάτος αισιοδοξία.

Ιχθείς

Η μέρα, με την Σελήνη να κινείται στον Τοξότη, θα σου στείλει τις θετικές της επιρροές ώστε να βρεις τη δύναμη να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα που σε μπερδεύουν και σε αγχώνουν. Φρόντισε να μην πανικοβάλλεσαι και κυρίως να μην έρθεις σε κόντρα με αυτούς που σε περιβάλλουν. Έτσι, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και όλα θα τακτοποιηθούν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (12/5/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα