Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/11/2014)

09:03 3/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η εβδομάδα σας ξεκινάει πολύ δυνατά, ο Άρης σας βοηθάει να κάνετε πολλά πράγματα που σχετίζονται με την δουλειά σας, έχετε καλή αίσθηση των δυνατοτήτων σας και πολύ καθαρό μυαλό . Να φροντίσετε να εξαργυρώσετε θετικά αυτήν την ενέργεια, μακριά από εγωισμούς και παιδικά πείσματα. Οικονομικά κινείστε στην σωστή κατεύθυνση, πιθανόν να έχετε μια καλή πρόταση για συνεργασία, όλοι οι οιωνοί είναι με το μέρος σας.

Ταύρος

Μια πολύ καλή επιρροή από την Αφροδίτη

σας χαρίζει την δυνατότητα να γίνεται πιο κοινωνικοί και να βγείτε από το σπίτι, κερδίζοντας ίσως γνώσεις που δεν τις περιμένατε, αλλά και πολλούς νέους φίλους με τους οποίους σας συνδέουν παρόμοια ενδιαφέροντα. Πιθανόν να ασχοληθείτε με ένα νέο αντικείμενο, να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο, να κάνετε κάτι εντελώς πρωτότυπο που θα σας κάνει καλό.

Δίδυμοι

Με πολύ καλές και θετικές επιρροές, ακόμα και από τον ανάδρομο Ερμή, η ημέρα σας είναι πολύ δημιουργική. Κάποιες αμφιβολίες και υποψίες που είχατε ότι κάτι πάει λάθος στην εργασία σας ξεκαθαρίζονται και ο ορίζοντας γίνεται πιο φωτεινός σε κάθε επίπεδο. Ταυτόχρονα σας έλκουν άνθρωποι και καταστάσεις από το παρελθόν σας με μεγάλη ένταση, θέλετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα και ζητήματα με παλιές γνωριμίες.

Καρκίνος

Η επιρροή της Σελήνης που σας έστειλε για μια ακόμα φορά στα τάρταρα υποχωρεί και ανατέλλει επιτέλους μια καλή ημέρα. Έχετε καλή αίσθηση του τι πρέπει να κάνετε και σε γενικές γραμμές συμφωνεί και με αυτό που θέλετε. Η σχέση Σελήνης – Κρόνου σας ενδυναμώνει και σας φέρνει την αναγνώριση που χρειάζεστε για να μπορέσετε να λειτουργήσετε και να κινητοποιηθείτε. Μην αφήνεστε παρά μόνον σε θετικούς ανθρώπους.

Λέων

Μια εξαιρετική επιρροή από τον Ήλιο κυριαρχεί στην ημέρα σας και όπως σας αρέσουν και οι ενάρξεις, είστε έτοιμοι για μια πολύ δυνατή και αισιόδοξη κούρσα αυτήν την εβδομάδα γενικά. Η καλή σχέση του ανάδρομου Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σας, σας φέρνει ενδεχομένως και κάποια χρήματα που τα είχατε ξεγράψει ή αναζωπυρώνει σχέσεις και συνεργασίες, ειδικά αν σχετίζονται με ταξίδια.

Παρθένος

Έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας καλά και μπορείτε να ασχοληθείτε με όλο το πλέγμα των πολλών σας υποχρεώσεων. Η καλή σχέση του Ερμή με τον Δία σας φέρνει ανθρώπους από το παρελθόν ή ανθρώπους που είναι μακριά σας με απρόσμενους τρόπους που θα σας γεμίσουν χαρά. Τα οικονομικά σας τα χειρίζεστε άψογα και έτσι κι αλλιώς είστε από τα ζώδια που προστατεύονται αυτόν τον καιρό οπότε όλα δείχνουν να είναι πολύ ομαλά.

Ζυγός

Η σχέση του Ουρανού με την Αφροδίτη σας κινητοποιεί και σας κάνει να νιώθετε πως ίσως να μπορείτε να κάνετε περισσότερα και καλύτερα πράγματα από αυτά που έχετε. Ταυτόχρονα ευνοείστε και από τον ανάδρομο Ερμή, έχοντας την δυνατότητα να εισπράξετε έστω και μέρος κάποιων χρημάτων που σας οφείλουν. Μην αφεθείτε σε ανεφάρμοστα όνειρα, η πάπια που κάνει τα χρυσά αυγά είναι αυτό που κάνετε αυτή τη στιγμή, ό,τι κι αν είναι αυτό, προσηλωθείτε στους τωρινούς σας στόχους.

Σκορπιός

Πολύ καλή ημέρα που το συναίσθημά σας είναι σε καλή αρμονία με τις υποχρεώσεις σας. Καθώς ο Κρόνος από το ζώδιό σας συναντάει με θετική όψη την Σελήνη έχετε την ευκαιρία να δικαιωθείτε σε πολλούς τομείς, να επενδύσετε σε σχέσεις με μεγαλύτερους ανθρώπους, αλλά και να ευνοηθείτε κοινωνικά και σε θέματα εικόνας δείχνοντας τον καλύτερο και πιο ώριμο εαυτό σας. Ευνοείστε και στον ερωτικό τομέα πάρα πολύ.

Τοξότης

Η πολύ καλή σχέση του κυβερνήτη σας του Δία με τον ανάδρομο Ερμή σας επιτρέπει να έχετε κάποια έσοδα από πηγές που τις θεωρούσατε εξαντλημένες, αλλά κυρίως σας χαρίζει μια βαθιά και πολύ όμορφη σχέση με τον εαυτό σας, την διαίσθησή σας και τον έρωτα. Είναι πολύ πιθανόν, παρά το γεγονός ότι οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες να γίνει ένα ξαφνικό άνοιγμα που θα σας επιτρέψει να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε, ακόμα και να ταξιδέψετε για να τους συναντήσετε.

Αιγόκερως

Η καλή σχέση του Κρόνου με την Σελήνη σας γεμίζει συναισθηματισμό και σας χαρίζει την οικογενειακή και συντροφική αναγνώριση που χρειάζεστε για να αποδώσετε σε όλους τους τομείς. Η ημέρα έχει χαρακτήρα ρομάντζου, έχετε το μυαλό σας σε ένα δυνατό ερωτικό βράδυ και αυτό σας αυξάνει την προσμονή όλη την ημέρα. Έχετε την δυνατότητα να περάσετε πολύ όμορφα σήμερα και το ξέρετε και το χρειάζεστε.

Υδροχόος

Καθώς η Αφροδίτη από τον Σκορπιό προσεγγίζει τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό με όψη χιαστί μοιάζει σαν κάποιος να σας έχει ξυπνήσει ξαφνικά από ένα περίεργο όραμα για να σας δείξει την πραγματική ζωή. Οι πολλές υποχρεώσεις που σας έχουν κυριολεκτικά καταπιεί, δεν σας αφήνουν να δείτε ότι δίπλα σας υπάρχουν άνθρωποι που σας νοιάζονται, σας αγαπάνε και σας χρειάζονται. Σήμερα θα δώσετε προτεραιότητα σε αυτούς, οι υποχρεώσεις να περιμένουν.

Ιχθείς

Η ημέρα είναι ιδανική για να πάρετε από την αρχή κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούν σε πρακτικό επίπεδο και να τα λύσετε με τον πιο συμφέροντα τρόπο. Εξαιρετική ημέρα για να λύσετε οικονομικά και νομικά ζητήματα προς όφελός σας και για να ασχοληθείτε με μεγαλύτερους ανθρώπους, έτσι ώστε να λύσετε παρεξηγήσεις που δεν έχουν κανέναν λόγο να υφίστανται.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα