Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/11/2014)

09:19 28/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η ημέρα σας θα είναι πολύ δυνατή και γεμάτη αντιφάσεις. Είστε έτοιμοι να ολοκληρώσετε κάποιες αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να διαχειριστείτε καλύτερα και τα οικονομικά σας και τον χρόνο σας – ίσως να σκοπεύετε μια μετακόμιση που θα σας ωφελήσει γιατί θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Από την άλλη μεριά νιώθετε μια αφόρητη συναισθηματική ένταση, θέλετε να προλάβετε και να ζήσετε κάποια πράγματα ενώ οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν. Κάντε λίγο υπομονή, περαστικά είναι όλα αυτά.

Ταύρος

Η ημέρα σας μπορεί να γίνει ένα εκπληκτικό εφαλτήριο τόσο για την αγάπη όσο και για τα δημιουργικά

πεδία. Είστε σε μεγάλη συναισθηματική δίνη, που ωστόσο δεν είναι κακή, σας δίνει έμπνευση και πιθανόν να αποφασίσετε να εκφράσετε τον ψυχισμό σας με τρόπους συναρπαστικούς. Αν και γενικά δεν αγαπάτε τις μεγάλες αλλαγές, ωριμάζει μέσα σας η ιδέα να αλλάξετε πολλά πράγματα, κύρια στον επαγγελματικό τομέα και ίσως να ανοίξετε έναν κύκλο επαφών με ανθρώπους που να μπορούν να στηρίξουν κάτι εντελώς νέο στην ζωή σας.

Δίδυμοι

Με τον Ερμή μόλις μια μέρα πριν περάσει στον ευφάνταστο και πολικό σας Τοξότη να σας χαρίζει μια πλειάδα όψεων και με την Αφροδίτη να έχει πολύ καλές αλλά και δυνατές όψεις είστε σε πολύ έντονη διέγερση και πολλά νήματα της μοίρας φαίνονται καθαρά στα σχέδιά σας πώς θα πρέπει να τα ενώσετε για να έχετε μια όμορφη εικόνα. Έχετε μεγάλη επαφή με την σύμπτωση και την διαίσθηση και είναι πιθανόν άνθρωποι από συλλόγους και δραστηριότητες που τις είχατε αφήσει παραπίσω να εμφανιστούν στο προσκήνιο με έξυπνες ιδέες που θα σας βοηθήσουν. Η αγάπη είναι ένα βασικό θέμα και να είστε έτοιμοι για μεγάλες συγκινήσεις.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα έχει να σας προσφέρει έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας μέσα από ξαφνικές αναλαμπές – έχετε μεγάλη ζωτικότητα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα των μετακινήσεων γιατί ίσως να είστε κάπως αφηρημένοι, ειδικά αν οδηγείτε εσείς. Παρά το γεγονός ότι η ημέρα σας είναι καλή υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να παρασυρθείτε σε περισσότερα έξοδα από όσα θα έπρεπε, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να αντιμετωπίσετε κάποιες αναβολές, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε μια καινούρια δουλειά, περιμένετε χρήματα ή θέλετε να ταξιδέψετε. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας.

Λέων

Η σημερινή ημέρα έχει να σας προσφέρει έξυπνες λύσεις στα προβλήματά σας μέσα από ξαφνικές αναλαμπές – έχετε μεγάλη ζωτικότητα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τον τομέα των μετακινήσεων γιατί ίσως να είστε κάπως αφηρημένοι, ειδικά αν οδηγείτε εσείς. Παρά το γεγονός ότι η ημέρα σας είναι καλή υπάρχει ένας μικρός κίνδυνος να παρασυρθείτε σε περισσότερα έξοδα από όσα θα έπρεπε, αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος να αντιμετωπίσετε κάποιες αναβολές, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε μια καινούρια δουλειά, περιμένετε χρήματα ή θέλετε να ταξιδέψετε. Επιστρατεύστε το χιούμορ σας.

Παρθένος

Η ημέρα σας χρειάζεται προσοχή, εγρήγορση και αγάπη για τον εαυτό σας. Είστε σε μια πολύ έντονη περίοδο, αλλά ο Ποσειδώνας με την ανάδρομη φορά του στον πολικό σας Ιχθύ και οι έντονες όψεις του σας κάνουν να χάνετε το μέτρο. Η ψυχική σας σφαίρα αρχίζει να περιδινείται – έρχονται από παντού πληροφορίες για ανθρώπους που αγαπάτε, είτε πολύ καλές, είτε πολύ κακές, πάντως σίγουρα όχι κοινότυπες και αδιάφορες. Δεν μπορείτε να εντοπίσετε το σημείο ισορροπίας σας, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα μαζί αλλά δεν έχετε δυνάμεις. Πρέπει λίγο να ξεκουραστείτε και να σβήσετε τους «θορύβους» που δεν σας αφήνουν να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή καθαρά. Αφεθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν και κοιτάξτε την υγεία σας.

Ζυγός

Μία ακόμα πάρα πολύ έντονη ημέρα, με πολλές δυνατότητες να πλησιάσετε τα ουσιαστικά σας όνειρα αλλά και πολλές και πολύ εκνευριστικές αναμονές. Να είστε αισιόδοξοι και να ασχοληθείτε μόνον με τον πυρήνα των πολύ δικών σας ανθρώπων, χωρίς περισπασμούς. Πρέπει να απομακρυνθείτε από υπερβολές και κακές συνήθειες που σας κρατάνε στάσιμους, πρέπει να προσέξετε την διατροφή σας.

Σκορπιός

Έντονη και παράξενη ημέρα, όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα με ανέλπιστη επιτυχία . Έχετε και την τύχη με το μέρος σας, απλά να ξέρετε ότι η τύχη είναι ένα παράθυρο που μένει ανοιχτό για πολύ λίγο και δεν μπορείτε για πάντα να στηρίζεστε σε αυτήν: την χρησιμοποιείτε για όσο χρόνο φαίνεται ότι ρέει προς εσάς, αλλά πρέπει επάνω της να χτίσετε με προσωπικό μόχθο και δουλειά. Ο άρχοντας των ποταμών του χρόνου, ο Κρόνος, σας χαρίζει την εύνοιά του για όλο αυτό το διάστημα και έχετε καλές εκβάσεις σε νομικά ζητήματα.

Τοξότης

Δυνατές συγκρούσεις με τον ίδιο σας τον εαυτό, ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα πολλαπλών υποχρεώσεων και οι ανάγκες σας σε συναισθηματικό επίπεδο που για διάφορους λόγους μένουν προς το παρόν ακάλυπτες δημιουργούν μια εσωτερική – πιθανόν οι άλλοι να μην την νιώθουν – έκρηξη . Η αγάπη είναι η σανίδα από όπου θα πιαστείτε για να βρείτε στεριά σε αυτό το ποτάμι αισθήσεων και ιδεών που σας παρασύρει. Και την χρειάζεστε αυτήν την στεριά. Καθαρίστε το μυαλό σας, οργανώστε τον χρόνο σας και μην σπαταλάτε τις δυνάμεις σας. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε θα σας στηρίξουν, ανοίξτε την καρδιά σας και μιλήστε τους.

Αιγόκερως

Οι πολλές όψεις του Άρη έχουν υποχωρήσει και το ζώδιό σας νιώθει πως επιτέλους μπορεί να πάρει μια ανάσα. Είστε σε πολύ καλή και επικοινωνιακή φάση, αλλά η Σελήνη με δύσκολη προσέγγιση του κυβερνήτη σας του Κρόνου σας κάνει μια τιμητική επίσκεψη που μπορεί να σας ταράξει. Να μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα που αφορά νομικά ζητήματα, να είστε προσεκτικοί σε ζητήματα τάξης και ιεραρχίας και να δώσετε βάση σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας και τα αποκτήματά σας, είναι μια λίγο επικίνδυνη μέρα σε αυτά τα θέματα.

Υδροχόος

Η υγεία σας θα σας απασχολήσει, αφού δεν ασχολείστε εσείς με αυτήν. Είναι μια περίοδος τόσο μεγάλου στρες που θα πρέπει να κατεβάσετε ταχύτητες οικιοθελώς και νωρίς, για να μην σας αναγκάσει το σώμα σας να ακούσετε τις ανάγκες του μέσα από προβλήματα που θα σας δώσει. Δεν χτίστηκε σε μια μέρα η Ρώμη, ούτε είστε υπεύθυνοι για τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη! Πάρτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας ουσιαστικά, αφήστε τους ανθρώπους σας να πάρουν ένα μέρος από τα προβλήματά σας και ασχοληθείτε με το μέλλον όχι σαν να είστε επάνω σε μια χιονοστιβάδα, όπως τώρα.

Ιχθείς

Η ψυχή σας είναι γεμάτη από χίλια και ένα χρώματα που παλεύουν να αναδειχτούν και να σας τραβήξουν την προσοχή. Έχετε τόσα πολλά να σκεφτείτε, να νοσταλγήσετε και να χαρείτε, που ίσως τελικά να νιώσετε πελαγωμένοι και αδρανείς! Άνθρωποι κάθε είδους – με καλές ή πολύ κακές προθέσεις – θα συναντηθούν μαζί σας σήμερα και θα πρέπει να ακονίσετε την διαίσθησή σας για να δείτε με ποιους θα πρέπει να ανταλλάξετε ιδέες και συναισθήματα και ποιοι είναι απλά χάσιμο χρόνου – αν όχι και χρημάτων. Να προσέξετε τι θα σας πουν μεγαλύτεροι άνθρωποι και να αφήσετε την αγάπη που νιώθετε να γίνει οδηγός σας.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα