Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/10/14)

11:45 22/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με τον Ουρανό να έχει από το ζώδιό σας δύσκολη σχέση αντίθεσης με τον ανάδρομο Ερμή, θα νιώσετε ότι σας πνίγει το άδικο και ίσως να έχετε περισσότερα νεύρα από ό,τι συνήθως. Αυτή την εκρηκτικότητα του συναισθήματος καλό είναι να την διοχετεύσετε δημιουργικά και να μην αναλωθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις.

Ταύρος

Μια δυνατή όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα σας στείλει στην ρομαντική όχθη της ζωής. Παλιές φιλίες, συνεργασίες και σχέσεις ζωντανεύουν και έρχονται στο προσκήνιο για να πάρουν μια δεύτερη ευκαιρία, για να κλείσουν θετικά τον κύκλο

τους, ανοίγοντας έναν ακόμα πιο όμορφο. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί θα έχετε την τάση να είστε πολύ γενναιόδωροι, και ίσως άλλοι να το εκμεταλλευτούν αυτό.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να έχει σύνοδο με την Σελήνη και αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό, όλες σας οι σχέσεις και οι συνεργασίες αντιμετωπίζονται μέσα σε ένα πολύ συναισθηματικό πλαίσιο, τα παίρνετε όλα κάπως βαριά. Θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας φαίνεται ότι θα σας ταλαιπωρήσουν σήμερα και όλον αυτόν τον καιρό. ασχοληθείτε με κάτι νέο, βρείτε διέξοδο στην δημιουργικότητά σας γιατί η μεγάλη ενασχόληση με τα περασμένα σας φθείρει.

Καρκίνος

Η Σελήνη ετοιμάζεται να σας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις και ήδη ξεκινάει, με πολλές όψεις σήμερα από τον Ζυγό, που σας κινητοποιούν και σας κάνουν να γίνεστε το πρόσωπο της ημέρας σε πολλούς χώρους. Η κοινωνικότητά σας αυξάνεται, έχετε την διάθεση να δείτε παλιούς φίλους, να μετατρέψετε ίσως μια απλή συνάντηση σε κανονική γιορτή. Ταυτόχρονα είναι πιθανόν να έχετε και ένα μεγάλο φόρτο εργασίας, αλλά το ευχαριστιέστε γιατί θα είστε και πολύ παραγωγικοί και – επιτέλους – να αμειφθείτε και καλά.

Λέων

Ο κυβερνήτης ο Ήλιος ετοιμάζεται να εισέλθει στον πολύ ερωτικό Σκορπιό. Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με θέματα του έρωτα και των σχέσεων, παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στη ζωή σας. Είστε ώριμοι και γεμάτοι από καλές εμπνεύσεις, έχετε και πολύ μεγάλη εύνοια από τον Δία στο ζώδιό σας, οπότε η μέρα είναι κατάλληλη για ταξίδια και εμπορικές συναλλαγές. Ωστόσο πρέπει να προσέξετε την ζήλια σας, θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως και την τάση σας να κάνετε γενναία ξεκαθαρίσματα αλλά με απότομο τρόπο.

Παρθένος

Ο ανάδρομος Ερμής θα σας φέρει ανασχέσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία σας και ίσως χρειαστεί να δώσετε περισσότερη σημασία στην διατροφή σας και στην ανάπαυσή σας. Ταυτόχρονα νιώθετε πολύ μεγάλη νοσταλγία και ανάγκη να δείτε κάποιον άνθρωπο, ίσως και το ταίρι σας, που είναι μακριά, αλλά οι συνθήκες δεν θα σας το επιτρέψουν. Κάντε λίγη υπομονή και οργανώστε τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε σύντομα να μπορείτε να κάνετε το ταξίδι που χρειάζεστε.

Ζυγός

Η ημέρα προδιαγράφεται πολύ σημαντική. Με την άριστη σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα η κοινωνικότητά σας και οι σχέσεις σας γενικά θα σας δώσουν μεγάλη χαρά. Το σημαντικό όμως είναι ότι αυξάνεται κατακόρυφα η δημιουργικότητά σας και έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά πράγματα και μάλιστα να προσεγγίσετε πράγματα που πριν κάποιο καιρό ήταν μόνον όνειρα.

Σκορπιός

Καθώς ετοιμάζεστε να υποδεχτείτε ένα πλήθος αστέρων και πλανητών, τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον ανάδρομο Ερμή, είστε σε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Ωστόσο σε πρακτικά θέματα θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες, όπως μείωση εσόδων, πιθανόν κάποια απώλεια που δεν την περιμένετε ή ένα ξαφνικό θέμα που δεν θα μπορείτε να το λύσετε. Καλό είναι να μην δώσετε σημασία σε λόγια και να μην εμπλακείτε σε καυγάδες.

Τοξότης

Μια πολύ όμορφη μέρα είναι μπροστά σας και σας καλεί να την αδράξετε με δύναμη για να σας δώσει τα δώρα της. Έχετε όλη την καλή διάθεση να εργαστείτε, έχετε αναλάβει δυνάμεις και είστε και πολύ γοητευτικοί. Είναι μια μέρα που θα την χαρείτε στο έπακρο, καθώς δεν αποκλείεται καθόλου να έχετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση που την περιμένατε καιρό. οικονομικά είστε σε καλό δρόμο, φροντίστε να μην κάνετε λάθη του παρελθόντος.

Αιγόκερως

Η σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κινητοποιεί μέσα σας δυνάμεις που ίσως και να μην ξέρατε ότι τις έχετε, ή ίσως να τις είχατε αφήσει να κοιμηθούν. Η εργατικότητά σας παντρεύεται με καλές εμπνεύσεις και όμορφα πετάγματα του μυαλού και γίνεστε πολύ αποδοτικοί. Ταυτόχρονα έχετε την δυνατότητα στις σχέσεις σας να ζήσετε πολύ όμορφες στιγμές, με ονειρική διάθεση και ακραίες εκφράσεις και εκδηλώσεις αγάπης.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό σε δύσκολη αντίθεση με τον Ερμή, και μάλιστα και με τους δύο πλανήτες ανάδρομους, καλό είναι να μην έχετε σήμερα πολλές επαφές, κυρίως σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας. Ο εκνευρισμός θα χτυπήσει κόκκινο και είναι εύκολο να χαλάσουν σε μια στιγμή κόποι που έχετε κάνει εδώ και πολύ καιρό. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά να δώσετε μάχες για όσα αξίζετε και μην αφήσετε να σας καταβάλλει η τάση σας να αφεθείτε σε άνευ αποτελέσματος θυμούς. Οι μάχες σας πρέπει να είναι συγκροτημένες και ψύχραιμες.

Ιχθείς

Το άγγιγμα της Αφροδίτης στον Ποσειδώνα στέλνει όλη του την θετική ενέργεια στην ζωή σας. Γίνεστε εσωτερικά και εξωτερικά όμορφοι, αφήνεστε σε όμορφα συναισθήματα και νιώθετε πολύ δημιουργικοί. Αν προσέξετε λίγο την τάση που θα έχετε να δίνετε τον εαυτό σας άνευ όρων, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον έρωτα. Η παγίδα είναι ότι μπορεί κάποιοι να σας βρουν πολύ ευάλωτους και να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (22/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα