Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/11/14)

09:23 21/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Τα πάντα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι γίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για σας αυτήν την περίοδο. Πιθανόν μνήμες από την παιδική σας ηλικία να σας απασχολήσουν και να αισθανθείτε την ανάγκη να επικοινωνήσετε με τους γονείς σας, κυρίως αν βρίσκεστε σε μια άλλη πόλη ή χώρα. Στον αισθηματικό τομέα έχετε νέες ευκαιρίες είτε με τον σύντροφό σας ή με μια νέα γνωριμία οι αδέσμευτοι για να περάσετε μοναδικές ρομαντικές στιγμές.

Ταύρος

Σημαντικά οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα. Οι περισσότεροι από εσάς

είναι πολύ πιθανόν να έχετε επαφές με τους στενούς σας συγγενείς. Τα θέματα των συζητήσεών σας θα αφορούν κυρίως επαγγελματικά ζητήματα και εξέλιξης της καριέρας, χωρίς να αποκλείεται και η περίπτωση ενός γάμου κάποιου συγγενικού προσώπου. Γενικότερα η αίσθηση της ημέρας θα είναι καλή και θα σας αφήσει μια γλυκιά γεύση αναμνήσεων.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ανάλογα με την ατομική σας οικονομική κατάσταση, μπορεί να συμβεί διαγραφή παλαιών χρεών σας ή αύξηση του μισθού σας, πιθανόν μια καινούργια καλοπληρωμένη δουλειά ή να πάρετε ένα δάνειο πολύ ευνοϊκούς όρους. Δεν αποκλείεται επίσης να λάβετε ένα μπόνους ή να κερδίσετε ένα βραβείο. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Καρκίνος

Η μέρα σας επιφυλάσσει τη θέση του νικητή, οι προσπάθειές σας για αυτό που σας ενδιαφέρει επιτυγχάνουν και οι γύρω σας θα σας αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο σεβασμό και θα ακούν προσεκτικά ό, τι έχετε να πείτε. Αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος κυρίως για όσους είναι δάσκαλοι, ταξιδιωτικοί πράκτορες, δικηγόροι ή ασχολούνται με πνευματική εργασία ή με την πολιτική. Κάποιες νέες γνωριμίες επίσης θα σας βοηθήσουν σε κάτι που σας απασχολεί συναισθηματικά.

Λέων

Σήμερα θα είστε σε θέση να διευθετήσετε θέματα που συνδέονται με κληρονομικά όπως κάποιο ακίνητο ή ένα κτήμα ή με την αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων. Αν προσέξετε και βάλετε τα πράγματα σε τάξη θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα έξυπνο σχέδιο δράσης, που θα σας βοηθήσει να εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά στο μέλλον και εσείς απλώς να τα εποπτεύετε. Η διαίσθησή σας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσπάθειά σας.

Παρθένος

Θα έχετε μια τέλεια μέρα για να αναπτύξετε ένα φιλόδοξο σχέδιο το οποίο θα συνδυάζει την καινοτομία και την παράδοση. Είναι επίσης μια καλή ημέρα για να πάρετε πρωτοβουλίες για μακροπρόθεσμες συμφωνίες και μπορείτε να οργανώσετε σχέδια αμοιβαίων υποχρεώσεων με τρίτους. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται και διατηρούν μεγάλες ελπίδες στο πρόσωπό σας, θα σας βοηθούν αν δεν τους απογοητεύσετε.

Ζυγός

Τα σημερινά γεγονότα θα είναι πολύ σημαντικά και θα αφορούν εσάς κυρίως οι οποίοι ασχολείστε με την ουσιαστική βελτίωση της ζωής σας. Μάλιστα ευνοούνται εκείνοι που σκέφτονται να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα και όσοι ασχολούνται με την επαγγελματική τους εξέλιξη. Ευνοούνται επίσης οι φοιτητές κυρίως όσοι εργάζονται για κάποιον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τον σύντροφό σας εξελίσσονται θετικά και δημιουργικά.

Σκορπιός

Σήμερα θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα που θέλετε να φέρετε σε πέρας και θα μπορείτε επίσης να υπολογίζετε στην υποστήριξη από ανθρώπους που βρίσκονται μακριά σας. Στα επαγγελματικά σας μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις και τολμήστε να υψώσετε το ανάστημά σας το δίκιο θα είναι με το μέρος σας, όπως και η καλή τύχη . Κάποιες από τις αποφάσεις σας θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα τις παρουσιάσετε στους άλλους.

Τοξότης

Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα για τη διαχείριση των οικονομικών σας και για την επέκταση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων. Θα έχετε την ευκαιρία να εξοφλήσετε μέρος κάποιου χρέους αν έχετε ή να σας ανακοινωθεί κάποια κληρονομιά. Οι σχέσεις σας με κάποιους συνεργάτες ή συναδέλφους σας θα είναι πολύ δημιουργικές και θα υποστηρίξουν τις ιδέες σας. Στον αισθηματικό τομέα κάποια νέα θα σας ικανοποιήσουν και θα σας χαροποιήσουν.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για διαβουλεύσεις και σημαντικές ιδιωτικές συνομιλίες. Προτεραιότητά σας πια είναι το μέλλον σας, αλλά αυτό σας κάνει να ασφυκτιάτε. Κάποιες συμβουλές από φίλους ή πιστούς συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το ψυχολογικό σας αδιέξοδο και να δείτε την πραγματικότητα με άλλη ματιά. Μη φοβάστε να τολμήσετε να εφαρμόσετε νέες πρακτικές στον εργασιακό σας χώρο και ζητείστε την συμπαράσταση από τους δικούς σας ανθρώπους.

Υδροχόος

Κάθε τι που θα αποφασίσετε να κάνετε σήμερα είναι εφικτό για Υδροχόος αρκεί να ξέρετε τι κάνετε. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα διακριθείτε και θα αποδειχθεί ότι η εμπειρία σας είναι ανώτερη των συναδέλφων σας. Θα έχετε την άνεση να διαχειριστείτε τους άλλους, να μάθουν να σας υπακούουν και θα μπορείτε να εφαρμόσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Συναισθηματικά θα νοιώσετε ικανοποιημένοι και δυνατοί.

Ιχθείς

Σήμερα μπορείτε να γράψετε μια λαμπρή σελίδα επιτυχίας στο ημερολόγιό σας, αρκεί να το αποφασίσετε και τότε ειδικά για την δημιουργική και την προσωπική σας ζωή θα έχετε κάνει σπουδαία βήματα. Μην αφήσετε την ευκαιρία να χαθεί και δώστε έμφαση στις ιδέες και τα σχέδιά σας που τόσο καιρό έβρισκαν εμπόδια, είναι η καλύτερη στιγμή για να τα προωθήσετε. Στον προσωπικό αισθηματικό τομέα τα πράγματα εξελίσσονται ιδιαιτέρως θετικά για εσάς.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (21/11/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα