Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/7/14)

09:00 16/7/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Όσοι από εσάς έχετε μία ήδη υπάρχουσα σχέση προβαίνετε σε ένα ξεκαθάρισμα και σε μία συνειδητοποίηση, καλό είναι να οριστικοποιήσετε την απόφαση σας μετά από ένα εικοσαήμερο καθώς η κρίση σας είναι αρκετά θολή την τρέχουσα περίοδο. Επαγγελματικά άγχη και αγωνίες σας κρατάνε σε εγρήγορση και πραγματοποιείτε αγώνα δρόμου προκειμένου να κερδίσετε το στοίχημά σας σχετικά με την άνοδο, τις τιμές, την προαγωγή ή το κλείσιμο επαγγελματικών θεμάτων. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με ανωτέρους καθώς φαίνεστε να συγκρούεστε τόσο με μία αρσενική φιγούρα όσο και με μία φιγούρα γένους θηλυκού.

Μία σχέση φτάνει στο απροχώρητο και κλείνει οριστικά, σας έχει απογοητεύσει, σας έχει πικράνει αλλά εσείς αποχωρείτε με το κεφάλι σας ψηλά.

Ταύρος

Μπορεί να ολοκληρώνεται ένας κύκλος αναζήτησης μία συμπληρωματικής πηγής εισοδήματος, η εύρεσή της φαίνεται σωτήρια. Η ροπή σας για κατανάλωση μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έξοδά σας και αυτό θα σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού, αποφύγετε τις σπατάλες και φανείτε συνετοί. Ένα ζήτημα κληρονομικό/φορολογικό ή μία ρύθμιση σχετικά με διατροφή ή δάνειο είναι αρκετά ευνοϊκή, με όρους που σας αβαντάρουν δεόντως. Αν μη τι άλλο, παροδικά φαίνεται πως οι σταθερές της ζωής σας κλονίζονται, νιώθετε κάπως σαν σε κινούμενη άμμο αλλά αυτό λαμβάνει χώρα μόνο βραχυπρόθεσμα καθώς μέσα από τη ζύμωση οδηγείστε στο να δημιουργήσετε ένα σύστημα αντίληψης των πραγμάτων πιο σύγχρονο και συμβατό με την προσωπικότητά σας.

Δίδυμοι

Σχέσεις με τους οικείους και τα μέλη της οικογένειάς σας φαίνονται κάπως τεταμένες, αποφύγετε την επαναστατική διάθεση αλλά και τις επιβλητικές-χειριστικές συμπεριφορές καθώς θα δημιουργηθούν ρήγματα. Αναβάλλετε την αγορά ενός ακινήτου καθώς μπορεί να ζημιωθείτε στην πορεία, η πώληση ενός ακινήτου πάλι μπορεί να γίνει με όρους λιγότερο ευνοϊκούς. Οι αξίες σας, οι ρίζες σας και οι αντιλήψεις σας περί προέλευσης ή καταγωγής περνάνε μέσα από φάση ζύμωσης, αφήνετε οριστικά πίσω άτομα οικεία που σας πλήγωσαν.

Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και με το μεταφορικό σας μέσον. Εξελίξεις σχετικές με ένα νομικό θέμα σας εκνευρίζουν και σας απορρυθμίζουν αλλά το όφελος φαίνεται μακροπρόθεσμα καθώς εν συνεχεία αναμένεται μία ευνοϊκότερη ρύθμιση. Ο λόγος σας αποκτά χάρη, γοητεία, κομψότητα και μπορείτε να ρητορεύσετε άψογα, αποφύγετε ωστόσο τον παρορμητικό χειρισμό του αλλά και τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, εξάλλου τις αντιπαθείτε. Χρειάζεται ωστόσο να είστε προσεκτικοί σε θέματα που άπτονται της υγείας σας . Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει εξασθένιση του ανοσοποιητικού σας συστήματος ή προσωρινή αποδυνάμωση, αποφύγετε την εσωστρέφεια, τις δυσοίωνες και μαύρες σκέψεις καθώς το μόνο αποτέλεσμά τους είναι να εγείρουν την κυκλοθυμική σας τάση.

Λέων

Πρωταγωνιστές του Δία στον Λέοντα, βέβαια. . Δεν φέρνει απλώς στην επιφάνεια δικές σας επιθυμίες, δικά σας θέλω αλλά σας ωθεί στο να συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα σχετικά με τα βαθύτερα συναισθήματά σας και σας φέρνει σε επαφή με το υποσυνείδητό σας. Είστε αρκετά φορτισμένοι, συγκινησιακά φορτισμένοι και αυτό σας κάνει υποκειμενικούς και μεροληπτικούς μέσα στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας αλλά και σχετικά με την ίδια την εικόνα που έχετε εσείς για τον ίδιο σας τον εαυτό. Έρχεστε σε επαφή με τις ρίζες σας, με τις καταβολές σας και συνειδητοποιείτε την δική σας καταγωγή, γίνεται ένα εσωτερικό ξεκαθάρισμα και οδηγείστε σε μία λύτρωση ή καλύτερα απελευθέρωση . Αποφύγετε εντάσεις στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας είτε αυτές είναι επαγγελματικές είτε φιλικές είτε προσωπικές, μην ξεσπάτε στον/στη σύντροφό σας καθώς εκεί θα βρείτε μία αγκαλιά, ένα χάδι που θα απαλύνει το άγχος σας και τις αγωνίες σας.

Παρθένος

Πολύ καλή η έναρξη της περιόδου ου ο Δίας θα είναι στον Λέοντα, καθώς φωτίζει τον τομέα που σχετίζεται με τις δημόσιες σχέσεις σας και τον κοινωνικό σας κύκλο. Ειδήσεις, εξελίξεις σχετικά με την επικοινωνία, μηνύματα, τηλεφωνήματα στο μενού των ημερών. Η ρητορεία σας κυμαίνεται σε εξαιρετικά καλά επίπεδα και έχετε όλες τις προδιαγραφές να επιτύχετε τους στόχους σας δια του λόγου και της παρρησίας. Αποφύγετε εντάσεις με τα αδέλφια σας, τους στενούς συγγενείς ή τα πεθερικά σας ενώ καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας καθώς ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε.

Ζυγός

Παρά το πέρασμα του Δία στον Λέοντα, έχετε μια έντονη ημέρα καθώς η συναισθηματική φόρτιση, η υποκειμενικότητα και ο εκνευρισμός είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα . Φροντίστε για την υγεία σας, τις άμυνες του οργανισμού σας, να τρέφεστε σωστά και να βιταμινώνεστε πλήρως. Διασφαλίστε ώρες ύπνου, κάντε μία βόλτα στη φύση, ελάτε σε επαφή με τη μητέρα-γη και η ένταση κάπως θα καταλαγιάσει. Περνάτε μία φάση συναισθηματικής αλλαγής, ζύμωσης αλλά επιθυμούμε αυτήν τη ζύμωση, η οποία θα σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς και ανθεκτικούς στις πιέσεις και στις αντιξοότητες.

Σκορπιός

Η ένταση, η παρόρμηση και ο εκνευρισμός σας καθιστούν προκλητικούς, μαχητικούς υπέρ του δέοντος και αρκετά προκλητικούς, είστε μαινόμενοι και έτοιμοι να θερίσετε σχέσεις και συνεργασίες . Μία σχέση φαίνεται πως έρχεται στο τέλος της και εσείς χρειάζεται να συμβιβαστείτε ή να συμβιβαστούν. Αποφύγετε τις λεκτικές επιθέσεις, την σκληρή κριτική και τους εγωισμούς καθώς τα ρήγματα θα είναι ανεπανόρθωτα. Μία δυστροπία και ένταση σχετικά με ένα θέμα ακινήτου σας ζορίζει και μπορεί να δημιουργήσει επιπρόσθετα έξοδα, φανείτε συνετοί και να είστε μετρημένοι στις σπατάλες. Προτάξτε τη λογική σας, σκεφτείτε αναλυτικά και ρεαλιστικά ώστε να μην δημιουργήσετε εντάσεις και τριβές ή καλύτερα προστριβές άνευ λόγου.

Τοξότης

Οικογενειακά άγχη και αγωνίες σας μπλοκάρουν συναισθηματικά, ενδεχομένως ένα άτομο της οικογένειάς σας και πιο ειδικά η μητέρας σας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα και εσείς θα χρειαστεί να του/της συμπαρασταθείτε. Παράλληλα, ο φόρτος εργασίας υπερβάλλον και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κατατρέχουν, οι δύο τομείς έρχονται σε σύγκρουση και αυτό σας τεμαχίζει στα δύο καθώς χρειάζεται να είστε παρόντες και στα δύο μέτωπα. Κάποιος συνεργάτης σας ενδεχομένως λείπει και εσείς καλείστε να φέρετε εις πέρας και το δικό του πόστο. Αποφύγετε εντάσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους καθώς αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην δημόσια εικόνα σας και στην αξία σας.

Αιγόκερως

Μία μοναδική περίοδος εγκαινιάζεται για το δικό σας ζώδιο με ευκαιρίες για δημιουργία, πραγματοποίηση σχεδίων, ονείρων και φυσικά πολύ έρωτα και άφθονο φλερτ. Οι επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες για επέκταση και απόλαυση είναι στο μενού των ημερών, ο συναισθηματικός σας κόσμος αποκτά πλούσιες βάσεις και το χαμόγελο σκιαγραφείτε στα μεγαλοπρεπή πρόσωπά σας, χαμογελάστε και απολαύστε.

Υδροχόος

Φίλοι είναι άκρως ενθαρρυντικοί ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να βρεθείτε με φίλους από τα παλιά, που είχατε χάσει επαφές. Ένας στόχος σας σχετικά με την μελλοντική σας πορεία και δράση γίνεται πραγματικότητα, η κοινωνικότητα και η εξωστρέφεια σας χαρίζουν πόντους ενώ ο ερωτισμός και η καλή διάθεση τραβάν τους γύρω σας σαν μαγνήτης και αυτό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και τις γνωριμίες σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα καθώς με την έκλειψη θα σας πιάσει μία υπερκαταναλωτική μανία και ενδέχεται να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Πιθανότατα να χρειαστεί να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα και κάποιες τρύπες γι’ αυτό φανείτε μετρημένοι στα έξοδα.

Ιχθείς

Μία ημέρα – θείο δώρο για το δικό σας ζώδιο καθώς φέρνει στην επιφάνεια δημιουργικά σας ταλέντα και δίνει έμφαση στη χαρά της ζωής. Ένας έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και εσείς φαίνεστε να αναγεννάστε μέσα από τα συντρίμμια σας. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα και αυτό σας κάνει χαρούμενους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, σας στέφει πρωταγωνιστές, ποντάρετε στον παράγοντα σύμπτωση και τύχη, πάρτε ένα λαχείο και ίσως το όνειρο μίας άνετης και πολυτελούς ζωής γίνει πραγματικότητα. Οι γονείς έχετε ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με τα παιδιά σας ενώ όσοι επιθυμείτε την απόκτηση ενός απογόνου τα νέα δεν θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (16/7/14) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, δεόντως, ειδήσεις, φλερτ, βασεις, δραση, βγείτε, νέα, oroskopos, ipop, έκλειψη σελήνης, αξια, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, τελος του κοσμου, ipop, βγείτε, επιθυμιες, το στοιχημα, διατροφη, θεμα, μητερα, ονειρο, περιοδος, σωτηρια, τα νεα, τυχη, υγεια, φλερτ, oroskopos, αγκαλια, αγορα, αγχος, ατμοσφαιρα, ατομο, αυτια, βρειτε, γινει, γινεται, γοητεια, γονεις, δανειο, δεόντως, δυνατοτητα, δικη, δωρο, εγρηγορση, εκλειψη, εκνευρισμος, εξωστρεφεια, εξοδα, επικοινωνια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, ζωδιο, ζωης, ιδια, ιδιο, θειο, εικονα, κυκλος, λαχειο, λειπει, λυτρωση, μηνυματα, μπορειτε, οδηγηση, οφελος, παιδια, πορτα, πρωταγωνιστες, ρυθμιση, ροπη, συνεχεια, σκεψεις, συγχρονο, σχεδιο, ταση, τρυπες, φαινονται, φυση, φυσικα, φτανει, χαδι, χαμογελο, χαρα, ωρες, εμφαση, χωρα, πωληση, θεματα, υγειας, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα