Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/7/2019)

07:37 9/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Κριός

Το βλέμμα των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα στραμμένο στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας.
Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω , θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας τις οποίες θα πρέπει να

αποδεχτείτε με χαρά. Αυτό θα έχει ως συνέπεια να περιοριστεί ο ελεύθερος χρόνος  που  έχετε για την οικογένεια σας, ωστόσο, αντί να τους κάνετε παράπονα, σκεφτείτε ότι η ικανοποίηση που θα πάρετε από την δουλειά σας θα  σας κάνει εσάς πιο χαρούμενους και αυτούς πιο περήφανους για εσάς.

Ταύρος

Με τις υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα στο χώρο της δουλειάς σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι.  Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε πράξη το μότο λίγα λόγια πολλά έργα. Γι’ αυτό αντί να διαφημίζετε τα σχέδια σας και να  φλυαρείτε άσκοπα, θα μπείτε στην διαδικασία να χαράξετε την στρατηγική που  πρέπει να ακολουθήσετε με πολλή δουλειά και πειθαρχία  για να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους.

Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, έχει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για εσάς τους Διδύμους.  Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να γίνετε τυπικοί και συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις τόσο απέναντι στους συνεργάτες σας όσο και απέναντι σε Τρίτους (π.χ. Δάνεια, Εφορία) και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε άσκοπες σπατάλες .

Καρκίνος

Νέες υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα αναλάβετε εσείς οι Καρκίνοι .
Η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο  Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, από την μια πλευρά θα σας αναγκάσει να αναλάβετε νέες ευθύνες τόσο στις προσωπικές σας σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας, με αποτέλεσμα να αναγκαστείτε να αφήσετε πίσω σας την ανεμελιά. Ενώ παράλληλα θα μάθετε ότι πρέπει να λειτουργείτε με όρια, γεγονός που δεν σας πολυαρέσει.

Λέων

Σε έντονους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου, με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας φέρει νέες ευθύνες στο χώρο της εργασίας σας τις οποίες θα πρέπει να φέρετε εις πέρας αγόγγυστα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και απώλειας βάρους, το οποίο πρέπει να τηρήσετε με πειθαρχία.

Παρθένος

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα έξοδα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα πρέπει να είστε σήμερα εσείς οι Παρθένοι γιατί στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας είναι πολύ πιθανό να βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Επίσης,  η  όψη  αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο  Κρόνο από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει από την μια πλευρά να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των προσώπων που θα μπουν στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και από την άλλη πλευρά είναι πιθανό για να καταφέρετε να πετύχετε τους μελλοντικούς σας στόχους να αναγκαστείτε να κάνετε και ορισμένους συμβιβασμούς στις φιλικές σας σχέσεις.

Ζυγός

Βιαστικοί και ανυπόμονοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ζυγοί.  Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε αρκετές τύψεις και ενοχές, που εξαιτίας όχι μόνο των πολλών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και της ανάγκης σας να καταξιωθείτε επαγγελματικά, δεν είστε τόσο αφοσιωμένοι και δεν αφιερώνετε το χρόνο που θέλετε στην οικογένεια σας.

Σκορπιός

Με το σχεδιασμό των μελλοντικών σας πλάνων, λέει  το ημερήσιο ωροσκόπιο  σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα  εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιοςαπό το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να ασχοληθείτε με την προώθηση των μελλοντικών σας σχεδίων. Αυτό που απαιτείται από εσάς είναι να δείξετε σοβαρότητα και να είστε προετοιμασμένοι ότι για να πετύχετε τους στόχους σας θα πρέπει να θυσιάσετε αρκετό από τον ελεύθερο σας χρόνο.

Τοξότης

Πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η όψη αντίθεσης όμως,   που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας αναγκάσει να είστε πιο προσεχτικοί με την διαχείριση των οικονομικών σας, ενώ όσοι από εσάς θέλετε να προχωρήσετε σε μια νέα οικονομική συνεργασία, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ότι τα πράγματα στην αρχή δεν θα είναι όπως σας τα έχουν υποσχεθεί.

Αιγόκερως

Η προσοχή των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, είναι στραμμένη στην εξέλιξη της καριέρας σας . Η όψη αντίθεσης  που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου   με τον κυβερνήτη του  ζωδίου σας Κρόνο, ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας,  θα σας φέρει νέες ευθύνες στην δουλειά σας, που για να τις υλοποιήσετε με επιτυχία, θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια όχι μόνο στους συνεργάτες σας αλλά και στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία νιώθουν ότι δεν τους δίνετε την προσοχή που θέλουν.

Υδροχόος

Με καλή διάθεση, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι  θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους.  Παρόλα αυτά , η όψη αντίθεσης που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα ενισχύσει το  άγχος και τις ανασφάλειες σας, καθώς στην προσπάθεια σας να αποδείξετε στους συναδέλφους και στους προϊσταμένους σας τις ικανότητες σας, έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις σας και έχετε αναλάβει περισσότερες ευθύνες από αυτές που πραγματικά μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

Ιχθείς

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η όψη αντίθεση που  θα σχηματίσει ο Ήλιος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου  με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας βάλει στην διαδικασία να είστε πιο προσεχτικοί με τα νέα πρόσωπα που γνωρίζετε και να μην τους εκμυστηρεύεστε χωρίς να έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους σε εσάς τα μελλοντικά σας προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια. Σε αυτό θα σας βοηθήσει πάρα πολύ ένα μεγαλύτερο σε ηλικία φιλικό σας πρόσωπο.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (9/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα